Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes PS3

Más platformokon:

Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes PS3

Megjelenés dátuma: 2014. szeptember 19.
5 999 Ft

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Légy üdvözölve a Disney Infinity 2.0 lélegzetelállító világában, ahol semmi sem lehetetlen, és bármi létrehozható. Légy te is részese ennek a megállás nélkül változó, interaktív játszótérnek, amelyben a Marvel univerzum hősei vállvetve küzdenek a gonosz erők ellen. A játék középpontjában olyan legendás karakterek kaptak helyet, mint Pókember, a Bosszúállók vagy épp a Galaxis őrzői, akiknek a bőrébe bújva most te is elképesztő hőstetteket hajthatsz végre.

 

A Disney Infinity 2.0 elődjéhez hasonlóan egy teljesen nyílt világú akció-kaland őrület, amelyhez a Skylandersből már ismerős valódi, gyűjthető figurákat szerezhetsz be, hogy újabb karaktereket, ezzel újabb pályákat oldj fel a játékban. A kezdőcsomag mellé rengeteg figurát társíthatsz, a játék hatalmas világát pedig úgy tudod a legegyszerűbben felfedezni, ha az összes karaktert begyűjtöd. A Disney Infinity 2.0-ban két fő játékmód közül választhatsz. Play Set módban egy előre megalkotott pályán kell küldetéseket teljesítened, így például olyan népszerű karakterek bőrébe bújva kell megmentened a város, mint Pókember vagy Amerika kapitány. A másik mód ToyBox névre hallgat, amelyben kedvedre alkothatsz saját világokat, ahol az általad megálmodott környezetbe a neked tetsző bármelyik figurát elhelyezheted, így a lehetőségeidnek csak a képzeleted szabhat határt. Elég jól hangzik, nem igaz? A játék beszerzése után pedig csak rajtad múlik, melyik játékszettet és karaktert adod hozzá gyűjteményedhez, hogy aztán az ő világában is kalandozhass. A kínálatban olyan legendás képregényhősök kaptak helyet, mint Nick Fury, Vasember, Thor, vagy épp a Fekete Özvegy. A játékszetteken és karaktereken kívül különböző képességre is szert tehetsz, melyek új ruhákat és felszereléseket oldanak fel karaktereidnek.

 

A Disney Infinity 2.0 kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújt, így az egész család együtt játszhat a nappaliban. Ajánlott mindenkinek, aki szereti a Marvel képregényeket és filmeket, valamint azoknak is, akik kedvelik a nyílt világokban való kalandozásokat. A ToyBox segítségével pedig mindenki kiélheti egyéni ötleteit és kreativitását, ezáltal egy teljesen új és egyedi univerzumot létrehozva a legismertebb karakterekkel, és saját sztori szálakkal. A Disney Infinity külsőnézetes, úgyhogy kalandjaink során kedvünkre gyönyörködhetünk a filmekből már ismerős környezetben. Az autentikus hangok pedig még tovább mélyítik az élményt, egyszóval mi magunk is az adott világ szereplőjévé válhatunk. Irány kedvenc képregény világod! Ha nem vagy oda a képregényekért, az sem baj, a Disney Infinity 2.0-ban ugyanis klasszikus mesehősökkel, így Aladdinnal, Jázmin hercegnővel vagy Donald kacsával is nyomulhatsz, csak be kell szerezned a figuráikat.

Ehhez ajánljuk