Rengeteg akciós játék vár húsvétkor!

2017.04.12. 11:04

Az iskolai és munkaszünet miatt a húsvét a gamereknek nem csak ünneplést, hanem kicsit több időt jelent a játékra is, ha pedig a tavaszt néhány új játékkal szeretnétek folytatni, idén is érdemes körbenézni az 576-nál, ugyanis jó néhány akciós ajánlattal várunk titeket.


Leggyorsabban Grand Theft Auto V akciónkra kell lecsapnotok, ha nem akartok kimaradni, ez ugyanis csak péntekig, azaz április 14-éig érvényes, de a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változatra is érvényes.

Sokat spórolhattok viszont akkor is, ha a legjobb PS4-exkluzív játékokkal szeretnétek játszani, ugyanis a Sony saját kiadású játékai közül is jó néhány kedvezményes árcédulát kapott, de akkor sem kell kimaradnod az akcióból, ha még nincs meg a hozzá a konzolod. Ugyanis jó néhány PS4 gépcsomagot is árkedvezménnyel, vagy ráadás játékkal vihettek haza, ezeket itt gyűjtöttük össze nektek.

Ha pedig egy szórakoztató csapatos lövöldére vágytok, vár a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands akciónk, amiben nem csak a kicsit több mint egy hónapja megjelent akciójáték alapváltozata, hanem a Gold kiadást is rendkívül kedvező áron szerezhetitek meg.

De itt nem merül ki az akciós kínálat, több új Electronic Arts cím is van, amik április 23-áig, illetve a Mirror's Edge Catalyst és a Titanfall 2 véglegesen csökkentett áron kapható. Végül pedig ne feledkezzetek meg Call of Duty: Infinite Warfare és konzolos Overwatch akcióinkról sem!