Vond be barátaid is a játékba a Nintendo Switch-csel!

2017.07.28. 9:03

Talán még mindig a The Legend of Zelda: Breath of the Wild a legjobb indok, hogy miért érdemes Switchet vennie annak, aki eddig nem játszott a Nintendo platformjain, de a Switch nem csak ezért kiváló választás. A három különböző játékmód mellett a közösségi játékban is jeleskedik a kicsi, de akár önállóan is használható Joy-Con kontrollerek miatt. Most megmutatjuk, melyik játékokban használhatod ki a helyi többjátékos módot, hogy barátaiddal vagy családoddal közös szórakozássá változtasd a játékot.

1-2 Switch

Ugyan nem egy kifejezetten hardcore játékról van szó, kiváló váltás lehet a The Legend of Zelda: Breath of the Wild után. Míg Ganonnal egyedül szállhatunk szembe, a 1-2- Switch teljes mértékben arról szól, hogy játékostársunkra koncentráljunk és mivel íz irányítás is elég egyszerű a gyűjtemény legtöbb játékában, olyanokat is könnyedén bevonhatunk a játékba, aki egyébként nem gyakorlott gamer.

Vásárlás


Mario Kart 8 Deluxe Edition

Marióval és barátaival rengeteg különböző játékban találkozunk már, de talán kevés annyira szórakoztató, mint a szereplésükkel készülő versenyzős sorozat. A választható segítségek és a különböző tárgyak nem csak azt teszik lehetővé, hogy a profibb és kevésbé gyakorlott játékosok együtt élvezzék a káoszt, hanem azt is, hogy minden verseny az utolsó kanyarig izgalmas maradhasson. Ráadásul akár négyen is játszhatnak egyszerre, ami kiváló közösségi élménnyé varázsolja a játékot.

Vásárlás



Arms

A ketten is játszható Arms szintén kifejezetten jó, hogy kezdőket bevond, ugyanis a mozgásérzékelős irányítást viszonylag könnyen el tudják sajátítani, akik nincsenek hozzászokva a Nintendo gombkiosztásához. De a kinyújtható kezű harcosokkal bonyolultabb taktikákat is elsajátíthattok, így néhány játékalakalom után igen magas szintű összecsapásokra is sort keríthettek.

Vásárlás


LEGO City Uncercover

Végül ott a LEGO City Undercover, amiben nem egymás ellen játszhattok, hanem ketten kooperatív módban állhattok be a kockásított rendőrök sorába, hogy felderítsétek a városon végigfutó bűnözési hullám eredetét. A csapatos bűnüldözés közben rengeteg különböző járművet vezethettek és álcát ölthettek fel, miközben ellátjátok a rosszfiúk baját, úgyhogy egy kifejezetten változatos kaland vár ebben a LEGO-játékban.

Vásárlás