Mass Effect Andromeda PC

Más platformokon:

Mass Effect Andromeda PC

Előrendelőknek Deep Space Explorer Armor DLC-t adunk a készlet erejéig!

Megjelenés dátuma: 2017. március 23.
Besorolás alatt
  • Előrendelhető

Más platformokon:

Termék leírás

Mass Effect Andromeda előrendelői ajándék

 

 

Utazz messze a Tejútrendszer határain túlra, egy másik galaxisba a Mass Effect Andromeda történetében, ahol a játékos karakterének kell vezetnie az emberiség új otthonáért folyó küzdelmet. Az Andromeda rideg tájain mi vagyunk az idegenek.

Öltsd magadra a Pathfinder, a katonai tréningen is átesett felfedezőcsapat vezetőjének szerepét, akinek képességeit az alapoktól kezdve testreszabhatod és sokféleképpen fejlesztheted. Választásaid határozzák meg a történet menetét, így az emberiség túlélésének esélyeit is az Andromeda galaxisban. Ahogy fényt derítesz az ismeretlen világok titkaira, miközben a túlélésünk sőlya karaktered vállán nyugszik, fel kell tenned a kérdést: meddig vagy hajlandó elmenni?

Légy a Pathfinder

Határozd meg felfedezőid útvonalát egy veszélyekkel teli új galaxsban, az emberiség új otthonáért folyó elkeseredett keresés vezetőjeként. Tárd fel az új galaxis rejtélyeit, miközben pezsgő idegen világokat jársz be az emberiség új otthonát keresve!

Térj vissza a Mass Effect világába

Vezesd az első embereket az Andromeda galaxisban! A Mass Effect saga új fejezetében új, ismeretlen szereplőkkel találkozol majd és egy eposzi történet közepébe csöppensz majd, ami nem szűkölködik rejtélyekben és bolygóközi konfliktusban sem.

Lélegzetelállító csaták várnak

Vedd fel a küzdelmet rémisztő szörnyekkel és más teremtményekkel Pathfinder csapatod vezetőjeként! A sorozat harcrendszere többek között rombolható környezetekkel bővül, plusz meghajtással megtoldott ugrásokkal minden korábbinál több függőleges változatossággal készült pályákon csatázhatsz, fegyverarzenálod pedig rengeteg új darabbal bővül, hasonlóan biotikus képességeid tárházához.

Találd meg saját játékstílusod

Fejleszd főhősöd elképesztő fegyverarzenállal, képességekkel és technológiával bíró hőssé! Egy minden eddiginél flexibilisebb képesség- és fegyverfejlesztési fa segítségével elképzeléseidhez idomíthatod játékstílusod, így új, hatalmas idegen ellenfelekkel szemben is pusztító erővel bírhatsz.

Ehhez ajánljuk
Akik ezt megnézték, azok ezeket is...