Válts most új PS4 Pro konzolra az 576 KByte-nál!

Az ünnepi szezon előtt ismét kiváló alkalmad nyílik az 576 KByte-nál új gépre cserélni meglévő konzolod, vagy néhány ütős extrát hazavinni egy újonnan vásárolt PlayStation 4 vagy Xbox One mellé. Ugyanis december 15-éig mindkét konzol, sőt még a nemrég bemutatkozott PlayStation 4 Pro árából is jelentős összegeket lefaraghatsz, ha beszámíttatod egy korábbi konzolodat, illetve mindkét platform esetében összeállítottunk egy kezdőcsomagot, amikkel jelentős árkedvezménnyel vihetsz haza játékokat, plusz egy kontrollert és platformtól függően PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetést.

Az idei szezon talán legizgalmasabb gépe, a 4K-s konzolos játék úttörőjének számító PlayStation 4 Pro így bármilyen korábbi PS4 beszámítása esetén 134 990 Ft helyett 79 990 Ft-ért lehet a tiéd, ahogy a november során elrajtoló új PlayStation 4 (slim) gépek esetében is 55 000 Ft-ért számítunk be minden korábban megvásárolt modellt, így az első résszel és a Watch Dogs 2-vel egybecsomagolt gép már 64 990 Ft-ért a tiéd lehet. A használt gépcsomagok beszámításával kapcsolatos tudnivalókért kattints ide!

Az 576 KByte PS4 kezdőcsomagban pedig 3 hónapos PlayStation Plus-tagság, egy Dualshock 4 kontroller, The Last of Us Remastered és The Crew játékokat szerezheted meg. Ezek értéke együtt több mint 50 000 Ft, de most csak 16 999 Ft-ért mind a tiéd lehet, ha egy PS4 konzol mellé vásárolod meg a csomagot.