Válts most új Xbox One S konzolra az 576 KByte-nál!

Az ünnepi szezon előtt ismét kiváló alkalmad nyílik az 576 KByte-nál új gépre cserélni meglévő konzolod, vagy néhány ütős extrát hazavinni egy újonnan vásárolt PlayStation 4 vagy Xbox One mellé. Ugyanis december 15-éig mindkét konzol, sőt még a nemrég bemutatkozott PlayStation 4 Pro árából is jelentős összegeket lefaraghatsz, ha beszámíttatod egy korábbi konzolodat, illetve mindkét platform esetében összeállítottunk egy kezdőcsomagot, amikkel jelentős árkedvezménnyel vihetsz haza játékokat, plusz egy kontrollert és platformtól függően PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetést.

Régi PS4, vagy Xbox One konzolod még többet ér, amennyiben egy Xbox One S konzolt vásárolsz, ugyanis december 15-éig 70 000 Ft kedvezményt jelent a beszámítás, így az 500 GB-s FIFA 17-es, vagy Battlefield 1-es csomagot mindössze 29 990 Ft-ért hazaviheted. De akkor sem jársz rosszul, ha Xbox 360-ról (E szériás, vagy Slim modell), vagy PlayStation 3-ról (Slim és Superslim széria) váltasz, ugyanis ezekért cserébe is legalább 40 000 Ft kedvezményt kaphatsz. Így ha ezzel a lehetőséggel élsz, az 1 TB-s limitált Battlefield 1-es konzolcsomagot is mindössze 76 990 Ft-ért megvásárolhatod. A használt gépcsomagok beszámításával kapcsolatos tudnivalókért kattints ide!

Ugyan az Xbox kezdőcsomag kedvezménye nem vonható össze a használt konzol beszámítással, így is kiváló lehetőség egy új Xbox One S mellé néhány hasznos extra beszerzésére. Ugyanis egy szintén 50 000 Ft feletti értékű csomagot, egész pontosan egy 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetést, egy Xbox One kontrollert, az Assassin's Creed Unity és a Tomb Raider játékokat mindössze 9 999 Ft-ért hazavihetitek egy új Xbox One S mellé.