Ace Combat 7: Skies Unknown XBOX ONE

Más platformokon:

Ace Combat 7: Skies Unknown XBOX ONE

Megjelenés dátuma: 2019. január 18.
Besorolás alatt
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  • Előrendelhető

Más platformokon:

Termék leírás

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat, és közel fotorealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadósztoriban, akár a virtuális valóságban is.

 

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltóellenfeleket állít eléjük. 

 

A PlayStation 4 játékosok még jobban elmerülhetnek majd az ACE COMBAT 7: Skies Unknown realisztikus világában a kifejezetten a Sony PlayStation VR-ra tervezett exkluzív küldetésekben.

 

Jellemzők

 

  • Unreal Engine 4 technológia

A lélegzetelállító felhők sokasága, a hihetetlen részletességű vadászgépek és fotorealisztikus látványvilág az eddigi legszebb Ace Combat játékká teszi.

 

  • Dinamikus időjárás

Légy tanúja az időjárási viszonyok hirtelen változásainak és küzd le a környezeti behatásokat, hogy előnyt szerezz ellenfeleiddel szemben!

 

  • Virtuális harc

A kifejezetten a PlayStation VR-ra fejlesztett VR küldetések sosem látott mélységű repülési élményt nyújtanak.

 

  • Térj vissza a Strangereal világba

Az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz