ASSAULT SQUAD 2: MEN OF WAR ORIGINS PC

ASSAULT SQUAD 2: MEN OF WAR ORIGINS PC

Megjelenés dátuma: 2016. augusztus 25.
3 490 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 34 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Térj vissza a Men of War hadszínterére a legendás stratégiai játék 10. évfordulója alkalmából, a felújított látványvilággal, újrakevert audio résszel és a temérdek játékmenetbeli újítással rendelkező Assault Squad 2: Men of War Origins-nak hála!


A Men of War megjelenése óta eltelt 10 év során rengeteg változás történt a műfajban és a franchise életében: az Origins új kiadása a legmodernebb grafikát és a temérdek játékmenetbeli újítást házasítja a Men of War felejthetetlen kampányával. Irányítd a Szovjet, a Szövetséges vagy épp a Német seregeket három masszív fejezetben, kihasználva az egyes nemzetek erejét, a temérdek egyedi egység és taktika kihasználásával találva meg ellenfeled gyenge pontját.


Térj vissza a csatatérre és éld újra a klasszikus, feljavított és újrabalanszolt küldetéseket. A jelentősen továbbfejlesztett GEM-motor a DirectX 11 támogatás révén káprázatos látvánnyal várja mind a sorozat elkötelezett rajongóit, mind azokat, akik csak most csatlakoznak a Men of War világához!


Jellemzők


  • Feljavított HD-látványvilág és újrakevert audio rész

  • Továbbfejlesztett grafikus motor, DirectX 11 támogatással

  • Temérdek játékmenetbeli újítás, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, újragondolt kezelőfelület

  • Újratervezett egységmenedzselés

  • Továbbfejlesztett fizika

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz