Battlefield 1 (Használt) PS4

Más platformokon:

Battlefield 1 (Használt) PS4

Megjelenés dátuma: 2016. október 21.
7 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 79 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Előrendelőknek ajándék Hellfighter Pack!

A Battlefield™ 1 előrendelése esetén megkapod a Battlefield™ 1 Hellfighter csomagot, és 7 nappal korábbi hozzáférést egy 2016 során később megjelenő pályához. A Harlem Hellfighters volt az egyik legvitézebb gyalogezred az első világháborúban. Ez a csomag a hőstetteik által inspirált egyedi tárgyakat tartalmaz.
• Hellfighter sörétes puska – Viharvert sörétes puska, melybe a Hellfighter jelvényt és a „Men of Bronze” (Bronz Férfiak) feliratot vésték a tokra, a csőre a 369th egységszámot, a fa tusra pedig a „Go Forward or Die France 1918” (Támadás vagy halál Franciaország 1918) szavakat.
• Hellfighter M1911 – Megbízható és időtlen, máig is használt oldalfegyver, melyet a szeretetteljes „old slabsides” (vén deszkaoldalú) becenévvel illettek, a závárzatra vésett Hellfighter jelvénnyel és a „Men of Bronze” felirattal a csövön.
• Hellfighter Bolo kés – Félelmetes, a Hellfighter ezred „369th” jelzésével ékesített penge, melytől az ellenséget nyomban elfogja a honvágy.
• Hellfighter jelvény – Viseld e jelet, hogy megmutasd: az elit Hellfighter egységhez tartozol, és plántálj félelmet mindenkibe a harcmezőn.

 

 

Éld át a totális háború hajnalát a Battlefield™ 1 játékban! Harcolj végig gigászi ütközeteket változatos helyszíneken, egy ostrom alatt álló francia város szűk sikátoraitól az olasz Alpok nagy erőkkel védett erődítményein át egészen Arábia homokdűnéiig. A tomboló háború világát kalandokkal teli kampány vagy izgalmas, akár 64 játékost felvonultató többszemélyes csaták során ismerheted meg, ahol az elpusztítható környezet is taktikád szolgálatában áll. Harcolj gyalogosként, vagy vezess légi, földi és vízi járműveket, számos tankot vagy motort, kétfedelű repülőgépet és óriási csatahajót. A Battlefield történetének legdinamikusabb csatái várnak!


• Gigászi, 64 fős többszemélyes csaták – szövetkezz barátaiddal, és harcolj az FPS műfaj leglátványosabb többszemélyes ütközeteiben, ahol akár 64 játékos küzd gyalogosként vagy különféle járműveket vezetve, a motoroktól és tankoktól a kétfedelű repülőgépekig és a gigantikus csatahajókig.
• Éld át a totális háború hajnalát – vegyél részt az emberiség történetének legendás ütközeteiben. A háború hatalmas területen tombol, a nagy erőkkel végett Alpoktól Arábia perzselően forró sivatagjáig; földön, vízen és levegőben. Tanúja lehetsz a modern hadviselés megszületésének.
• Megsemmisítő erejű, intuitív pusztítás – az Intuitive Destruction technológiának köszönhetően nincs két egyforma ütközet. Pusztíts el különféle méretű járműveket, dönts le egész épületeket! Az apró faházaktól a masszív kőerődökig minden lerombolható – még a harcmező talaja berobbanhat alattad!
• Háborús történetek a világ minden tájáról – ismerd meg a világháború korát egy kalandokkal teli kampány során, amely számos karakter szemszögéből mutatja be a globális konfliktusok összetett világát. Az első modern háború hatására életük végleg összefonódik.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz