Bioshock: The Collection Xbox One

Más platformokon:

Bioshock: The Collection Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. szeptember 16.
15 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 159 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A BioShock: The Collection a három BioShock-epizód aktuális konzolgenerációhoz igazított, felújított változata.

 

Térj vissza Rapture és Columbia ikonikus városába, és éld át a többszörösen díjnyertes BioShock-franchise kalandjait. A BioShock: The Collection a BioShock univerzum epikus fejezeteinek gyűjteménye, amely az eredetinél magasabb felbontásban, szebb látványvilággal prezentálja a BioShock, a BioShock 2 és a BioShock infinite kampányait, azok összes letölthető tartalmával együtt, megfejelve mindezt egy dokumentumfilmsorozattal: a „Director’s Commentary: Imagining BioShock” a szériát kiötlő Ken Levine és Shawn Robertson kommentárjaival tűzdelve meséli el az epizódok születését.

 

BioShock

  • Director’s Commentary: Imagining BioShock dokumentumfilm
  • ·         Museum of Orphaned Concepts: Járj be egy Rapture-ihlette virtuális múzeumot, amely olyan művészeti ábrák tömkelegével vár, melyek végül semmilyen formában nem kerültek bele a játékba.
  • ·         Challenge-szobák: A BioShock történetén kívül is számtalan kihívás vár rád, Big Daddiek-kkel, splicerekkel, és persze achievementekkel

 

BioShock 2 (a multiplayer módot nem tartalmazza)

  • ·         Minerva’s Den DLC: Egy önálló BioShock-történet, amely Rapture egy teljesen új oldalát mutatja meg.
  • ·         Protector Trials DLC: Irányíts egy a hibernációból éppen felébredt, alfa-szériás Big Daddyt, nem sokkal a BioShock 2 eseményei előtt.

 

BioShock Infinite

  • ·         Clash in the Clouds DLC: Éld túl a több mint 60 hullámból álló kihívás-módot négy új térképen.
  • ·         Burial at Sea EP 1-EP2 DLC: Egy kétrészes DLC-csomag, amely lezárja a BioShock-trilógiát, egy olyan történettel a főszerepben, amely az első BioShock eseményei előtt visz el Rapture-be.
  • ·         Columbia’s Finest DLC: Az Industrial Revolution Pack és az Upgrade Pack csomag tartalmát kombinálva kínál 500 egységnyi pénzt, 5 zártörő szettet, hat egyedi Gear-tárgyat, valamit két fegyverupgrade-et.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz