Borderlands: The Handsome Collection Xbox One

Más platformokon:

Borderlands: The Handsome Collection Xbox One

Megjelenés dátuma: 2015. március 27.
13 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 139 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A LEGNAGYOBB KÁOSZ, FELÚJÍTVA! A Borderlands: The Handsome Collection az elengedhetetlen

Borderlands válogatás, amely tartalmazza mind a Borderlands 2, mind a Borderlands: The Pre-Sequel kifejezetten következő generációs konzolokra írt definitív változatait. A PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok a konzolokon valaha tapasztalt legjobb Borderlands teljesítményt és legszebb grafikát kapják. A sorozat történetében először nyílik lehetőség egy televízión, lenyűgöző HD felbontásban a négyfős osztott-képernyős játékra.
Ismerd meg Handsome Jack teljes történetét (az összes elérhető bónusz kiegészítő tartalommal *), a nem-is-annyira-szerény kezdetektől egomániás zsarnokságának csúcsáig. Korábbi mentéseid átvitelével a következő generációs konzolokon folytathatod kalandod az új cross-save funkcióval. **

 

  • KÉT, A KRITIKUSOK ÉS A JÁTÉKOSOK ÁLTAL IS ELISMERT BORDERLANDS JÁTÉK EGY CSOMAGBAN: Légy szemtanúja Handsome Jack hatalomra kerülésének a Borderlands: The Pre-Sequel-ben, és tapasztald meg uralkodását a Hyperion mániákus vezérigazgatójaként a Borderlands 2-ben.

  • TÖBB MINT 100 DOLLÁR ÉRTÉKŰ EXTRA TARTALOM, TÖBBSZÁZ ÓRÁNYI JÁTÉKMENET: Tartalmazza az összes kampány kiegészítőt *, játszható karaktercsomagokat, maximális játékos-szint fejlesztéseket, és válogatott harci arénákat, amelyek korábban letölthető tartalmakként jelentek meg a két játékhoz, valamint több tucatnyi kiegészítő lehetőséget a karakterek testreszabásához.

  • A BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION-NEL AKÁR NÉGY JÁTÉKOS IS JÁTSZHAT EGY KONZOLON, OSZTOTT KÉPERNYŐN: A következő generáció ereje maximálisan kihasználva!

  • FOLYTASD, AHOL ABBAHAGYTAD! Vidd át Xbox 360, PlayStation 3, vagy PS Vita mentéseidet a következő generációs konzolokra a cross-save ** funkcióval.

  • FEDEZD FEL PANDORÁNAK ÉS HOLDJÁNAK KAOTIKUS VILÁGÁT a Borderlands konzol-változataiban soha nem látott elképesztő, nagyfelbontású látványvilággal, folyamatos és magas képfrissítéssel.

  • TÖBB MINT 55 SZERKESZTŐSÉGI DÍJ, TÖBB MINT 20 MILLIÓS ELADOTT PÉLDÁNYSZÁM
    Élvezd a kritikusok által is elismert, legsikeresebb sorozatot amelyben s*ggcsapkodás mellett egy gyémánt-póni is szerepel.

 

 

*Tartalmazza a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel as összes, 2015. március 24-ig megjelent és elérhető letölthető tartalmát. Internet hozzáférés, valamint PlayStation®Network vagy Xbox Live felhasználói fiók szükséges bizonyos kiegészítő tartalmak eléréséhez.
** A mentett állások átvitele csak azonos konzolcsaládon belül lehetségesek – pl. Xbox 360 mentések Xbox ONE-ra, a PlayStation 3 és PlayStation Vita mentések pedig PlayStation 4-re vihetőek át.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz