Budakeszi Lőtér - Élménylövészeti csomag

Battlefield 1 és Gears of War Xbox One S konzolcsomagjainkkal adrenalinpumpáló csatatéri élmények várnak rád a virtuális világban, de ezúttal a valóságban is belekóstolhatsz biztonságos körülmények között, milyen is elsütni egy-egy legendás fegyvert. Október 31-éig, vagy a készlet erejéig ugyanis az alábbi konzolcsomagok mellé egy fizikai kupont adunk a vásárláskor, amivel részt vehetsz egy 25.000 Ft értékű élménylövészeten.

A kuponokat 2017. 12. 31.-ig válthatjátok be a Budakeszi Lőtér komplexumban, akik rendkívül izgalmas tematikus lövészeti csomagokat állítanak össze, így a Battlefield 1 és a Gears of War 4 kapcsán is a játékosok kedvenc fegyvereit válogatták be a programba.

A kódbeváltás a helyszínen történik. A kapott kódot pótolni nem tudjuk.

A helyszínen választhattok a két csomag közül, az egyikben a második világháború ikonikus fegyverei közül találhattok meg néhányat, a GoW-os csomagban pedig olyan modern fegyvereket próbálhattok ki, amiknek még a CoG katonái is hasznát vennék.

A lövészeti csomagokat 18 éven felettiek vehetik igénybe, a 14 és 18 év közötti vásárlók egy másik csomagot vehetnek igénybe a lőtéren, amiről a helyszínen vagy telefonon kaphatnak tájékoztatást.

A Budakeszi lőtér elérhetőségeiért kattints erre a linkre