Carnival Games SWITCH

Más platformokon:

Carnival Games SWITCH

Megjelenés dátuma: 2018. november 30.
11 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 119 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

  • KARNEVÁLI JÁTÉKOK SZÉLES VÁLASZTÉKA: Mint egy igazi karneválban, úgy a Carnival Games-ben is rengeteg karneváli játék vár – kereken 20 során bizonyíthatod rátermettséged! A repertoár olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a kosárlabda, a bohócúsztatás, de olyan új karneváli játékok is elérhetők, mint a drónversen, vagy a kozmikus bowling. A 20, különféle témákra osztott karneváli játék között mindenki megtalálhatja a maga kedvencét!

 

  • KARNEVÁLI JÁTÉKOK BÁRHOL: A Nintendo Switchnek hála a Carnical Games mindenkinek szól, és bárhol elérhetővé teszi a játékot, legyen az kicsi- vagy nagy képernyő.

 

  • EGY MULTIPLAYER PARTI: Ismerősökkel, családtagokkal karöltve mutatja meg igazán a Carnival Games, hogy mit tud! Akár négyen is játszhattok egyszerre a 20 karneváli játék bármelyikében.

 

  • JÁTSSZ, GYŐZZ, SZEREZZ JUTALMAKAT: Játssz a játékokkal, nyerj ajándékjegyeket, és váltsd be azokat olyan tárgyakra, mint új öltözékek. Öltöztesd át kedvedre a karaktereket, igazodva a saját stílusodhoz.

 

©2018 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, Carnival Games, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other marks are property of their respective owners.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz