Cars 3 Driven to Win Xbox One

Más platformokon:

Cars 3 Driven to Win Xbox One

Megjelenés dátuma: 2017. június 16.
16 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 169 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Cars 3: Driven to Win egy világszínvonalú autóversenyzős játék a Disney Pixar Cars 3 filmjének közkedvelt karaktereivel, ami egy teljesen új interaktív élményt nyújt. A Cars 3: Driven to Win a film végső nagy futama után veszi fel a cselekmény fonalat teljesen új, akciódús kalandokkal bővítve ki a Cars 3 történetét, a játékosokat pedig régi és új arcokkal teli, villámgyors versenyekre csábítva. A játék barátokkal együtt is élvezhető, de akár egyedül is tökéletesítheted versenystílusod a különböző módokban.

 

ISMERT VERSENYZŐK ÉS HELYSZÍNEK
A játékosok Villám McQueen és Cruz Ramirez oldalán készülhetnek fel a rivális versenyző, Vihar Jackson elleni futamra.  A játék több mint 20 testreszabható karaktert tartalmaz, köztük a Cars sorozat népszerű hőseit és a versenyzők következő generációját. A játékosok kiválaszthatják kedvenc versenykörnyezetüket a filmekből ismert ikonikus helyszínek sorából – mint Radiator Springs és Florida International Speedway –, valamint több mint 20 egyedi pálya között böngészhetnek, 13 különböző helyszínen.

 

HAT JÁTÉKMÓD
A játékosok hat játékmód keretében gyakorolhatnak és fejleszthetik képességeiket, valamint karakterüket.

  • Stunt Showcase: A versenyzők a levegőbe ugratva különböző trükköket és mutatványokat mutathatnak be a legmagasabb pontszámért.
  • Takedown: A játékosok különböző tárgyakat felszedve kell kiiktatni minél több kocsit a legnagyobb pontszámért.
  • Best Lap Challenge: Egy olyan versenykörnyezet, ahol a játékosok megdönthetik köridejüket, új rekordokat állítva fel.
  • Battle Race: A játékosok családjukkal vagy barátaikkal szállhatnak versenybe és bizonyíthatják be, hogy ők a legjobb pilóták.
  • Playground: A versenyzők itt szabadon gyakorolhatják mutatványaikat, merülhetnek el a kihívásokban, vagy kocsikázhatnak saját ritmusukban.

KÉPESSÉGALAPÚ FEJLŐDÉS
A játék arra sarkallja a versenyzőket, hogy mesteri szintre emeljék vezetési képességeiket. A játékosok számos képességet és trükköt elsajátíthatnak, köztük a farolást, turbót, kétkerekezést, tolatást és oldalra csapást. Minden egyedi móddal és képességgel a játékosok egyre mélyebben merülhetnek el a játékmechanikában, jutalmakat szerezve fáradozásaikért.

 

PICK UP & PLAY
A játék egy üdítő, akciódús játékmenetet és egy olyan vezetési élményt nyújt, ahol edzéssel és ügyességgel bárki nyerhet.

 

OSZTOTT KÉPERNYŐS KOOPERATÍV MÓD
A játékosok barátaikkal és családtagjaikkal is versenybe szállhatnak otthon, az osztott képernyős kooperatív módnak köszönhetően.


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz