Cities: Skylines Deluxe Edition (New Premium Games) PC

Cities: Skylines Deluxe Edition (New Premium Games) PC

ÉLD ÁT EGY MODERN METROPOLISZ ÉPÍTÉSÉNEK IZGALMÁT ÉS NEHÉZSÉGÉT

INTERNETKAPCSOLAT ÉS INGYENES STEAM-FIÓK SZÜKSÉGES AZ AKTIVÁLÁSHOZ!

Megjelenés dátuma: 2015. április 17.
5 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás


ÉLD ÁT EGY MODERN METROPOLISZ ÉPÍTÉSÉNEK IZGALMÁT ÉS NEHÉZSÉGÉT

 Cities: Skylines a klasszikus városszimuláció modern megközelítése. A játék új elemeivel a játékosok megtapasztalhatják egy metropolisz felépítésének és fenntartásának izgalmait és kihívásait egyaránt.

 A Cities in Motion sorozat alkotóinak új játéka egy teljes közlekedésszimulációs rendszert tartalmaz. A kiterjedt modtámogatásnak hála úgy finomhangolhatod a játékot, hogy az ízlésedhez passzoljon, így változtatva a kihívás mértékén. Csak a képzeleted szab határt: láss munkának, és hozd létre álmaid városát!

 

 A Deluxe Edition kiadás tartamai:

A Deluxe Edition kiadásban a játék mellett 5 játékbeli, történelmi műemléket találsz a világ minden tájáról, valamint a játék eredeti zenéjét, és egy digitális artbookot.

 

 Öt további játékbeli építmény:

•       Szabadságszobor

•       Eiffel-torony

•       Brandenburgi kapu

•       Diadalív

•       Grand Central Terminal

 

 A játék zenéje: 14 egyedi, kifejezetten a játékhoz komponált zeneszám, a játék ambient zenéjéből keverve, hogy akkor élvezd a játékban hallható csodálatos számokat, amikor csak akarod.

Digitális Artbook: Ismerd meg az épületek mögött rejlő elgondolásokat. A könyv 32 darab, kézzel rajzolt koncepciórajzot tartalmaz az épületekről, valamint az ezek mögötti történeteket is megismerheted.

 

 Termékjellemzők:

 Többrétegű és kihívásokkal teli szimuláció: Könnyen megtanulhatod városod alapoktól történő felépítését, de nehéz a folyamatos kihívásokat tartogató játék mesterévé válni. Városod polgármestereként a valós közgazdaságot modellező rendszerrel egyebek mellett olyan alapvető igényeket kell összhangba hoznod, mint az oktatás, a közművek, a rendőrség és a tűzoltóság működése, vagy az egészségügy. Városlakóid hitelesen és életszerűen reagálnak a város ezernyi lehetséges eseményeire.

 

 Részletes városi közlekedési szimuláció: A fejlesztő Colossal Orders hatalmas tapasztalata, amelyet a Cities in Motion sorozat során halmozott fel teljes mértékben megtalálható a részletes, jól kialakított közlekedési rendszereiben.

 

 Kerületkezelés: Légy több, mint csak egy hivatalnok a városházáról. Azáltal, hogy városod egyes részeit kerületekbe osztod, rendeleteket vethetsz ki, amelyek végül a főpolgármesteri székbe segíthetnek.

 

 Gazdag, mindenre kiterjedő modtámogatás: Hozz létre új térképeket és épületeket, vagy alakítsd át a már meglévőket. Ezt követően importálhatod őket a játékba, megoszthatod őket, illetve letöltheted más városépítők kreációit a Steam Műhelyről.

 

Rendszerkövetelmények:

 INTERNETKAPCSOLAT ÉS INGYENES STEAM-FIÓK SZÜKSÉGES AZ AKTIVÁLÁSHOZ.


 MINIMUM SPEC:OS: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit) • Processor: Intel Core 2 Duo, 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2 GHz • RAM: 4 GB • Graphics

Card: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB / ATI Radeon HD 5670, 512 MB • HDD: 4 GB.

 

RECOMMENDED SPEC:OS: Microsoft Windows 7/8/8.1 (64-bit) • Processor:

Intel Core i5-3470, 3.20 GHz / AMD FX-6300, 3.5 GHz • RAM: 6 GB • Graphics Card: nVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB / AMD Radeon HD 7870, 2 GB • HDD: 4 GB

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz