Dark Souls Remastered PS4

Más platformokon:

Dark Souls Remastered PS4

Megjelenés dátuma: 2018. május 25.
7 290 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 72 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Éld át újra a kritikusok által elismert, a műfajt meghatározó sorozat első részét, amivel minden elkezdődött. Térj vissza Lordran gyönyörűen újraalkotott vidékeire káprázatos, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. A Dark Souls Remastered tartalmazza az alapjátékot, valamint az Artorias of the Abyss kiegészítőt is.

  • Mély és sötét univerzum

Merülj el egy a hanyatlás és az Átok sújtotta epikus, sötét fantasy világban. Fedezd fel változatos tájait – tele rejtett útvonalakkal, helyszínekkel és titkokkal – és mélyen gyökeredző történetét.

  • Minden vég egy új kezdet

Minden végigjátszás újabb kihívások és váratlan helyzetek elé állít. Ne fogadj rá, hogy csak egyszer fogod kijátszani.

  • Gazdag és sokrétű játékmenet

Több száz egyedi fegyver, páncél, varázslat és tárgykészítési lehetőség biztosítja, hogy saját stílusodhoz igazítva alakítsd játékélményed.

  • Tanulás, Küzdelem, Siker

A győzelemhez vezető úton már az első lépésedtől kezdve építsd és csiszold karaktered képességeit. Tanulj meg szabadon taktikázni és tapasztald meg a vérfagyasztó ellenfelek legyőzésének felemelő érzését.

  • Többjátékos mód

Bármilyen céllal is – kooperáció vagy konfrontáció, támogatás vagy árulás – játszol interneten keresztül a kilenc szövetség között garantáltan megtalálod igazi otthonod. Te melyiket választod?

 

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz