Dark Souls Remastered Switch

Más platformokon:

Dark Souls Remastered Switch

Megjelenés dátuma: 2018. október 19.
12 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 124 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

  • Egy mély és sötét univerzum - Merülj el a legendás dark fantasy univerzumában, amit a pusztulás és az Átok sújt. Fedezd fel a világ minden apró részletét – tele rejtett átjárókkal, dungeonökkel és titkokkal – és deríts fényt a mélyen gyökerező mondavilágára. 
  • Minden vég egy új kezdetet jelent - Minden végigjátszás új kihívásokkal lep meg, és a játék új oldalait ismerheted meg. Nem valószínű, hogy ezt a játékot csak egyszer fogod végigjátszani. 
  • A játékmenet a lehetőségek végtelen tárházát nyújtja - Egyedi kombinációk százai a fegyverek, öltözetek, mágia és tárgyak készítése terén, hogy mindenki megteremthesse saját játékstílusát és személyre 
  • A tanulás, a fejlődés és a siker élménye - Fejleszd karakteredet és saját játékképességeidet már az első lépésektől. Tanuld meg, hogyan taktikázz szabadon, és szerezz sikerélményeket ijesztő helyzetek és ellenségek legyőzése során.
  • A többszemélyes játék lehetősége (akár 6 játékossal, dedikált szervereken) - Bármi legyen is a motivációd az online játékra – együttműködés vagy szembenállás, támogatás vagy árulás –, a kilenc szövetség között biztosan megtalálod igazi otthonodat. Te melyik fele fogsz elköteleződni?

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz