Dead Rising 4 Xbox One

Dead Rising 4 Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. december 6.
12 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 129 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Dead Rising 4 előrendelői ajándék

Előrendelőknek ráadás Dead Rising 4 baseball ütő a készlet erejéig!

Visszavár egy régi ismerős

A Dead Rising 4 Xbox One-ra már másodszor hozza el a Capcom legendás zombis sorozatát, a negyedik epizódban viszont az első rész rajongóit is elfoghatja kicsit a nosztalgia. Ugyan a történet tíz évvel Frank West első kalandja után játszódik, ismét a zombiölésben is járatos, szabad szájú fotóriportert irányítjuk majd, ráadásul Willamette ismerős városába is visszatérünk.

Kedvenc bevásárlóközpontunkat ezúttal ünnepi hangulata öltöztetve találjuk, ami azt jelenti, még őrültebb kellékeket találhatunk majd a boltokban, amikkel feldobhatjuk a zombitrancsírozást. De természetesen a Parkview Mall épületén kívül is egy méretes bejárható világ vár arra, hogy felfedezzük és eközben egy egészen új rejtély megoldásának kulcsát találjuk meg.

Még őrültebb fegyverek várnak

A karácsonyi bevásárlási rohamra készülve Willamette legnagyobb plázája a legalapvetőbb cikkek mellett igazán meglepő árukkal is megtelt, ám a zombiapokalipszis után nem ötletes ajándék, hanem Frank West arzenáljának egy újabb darabja válik ez utóbbiakból. Így például a tűzijátékok ünnepi dekoráció helyett robbanó nyílvesszők, míg a dinoszauruszkoponya egy lángszórós sisak alapanyaga lehet.

Az őrült zombiirtó eszközök tárháza persze itt nem ér véget, hiszen a különböző, a világban és a bevásárlóközpontban található járműveket is átalakíthatod, hogy a több ezer élőhalottat számláló hordán keresztül is egyszerű sétakocsikázás legyen a közlekedés. Frank legdurvább játékszere a Dead Rising 4-ben pedig az a katonai exo-suit lesz, ami emberfeletti erőt és védelmet biztosít neki. Így nem csak parkolóórákat tud majd kitépni a földből, hatalmas pörölyként használva őket, hanem akár kocsikat is könnyedén a zombik közé lökhet, ahogy persze ez a fegyver is módosítható lesz például más gépek felhasználásával.

Nem csak egyszerű zombik állnak utadba

A normál horda legyűrése Frank számára már rutinfeladat, de ezúttal más ellenfelek is leselkednek hősünkre. Egyfelől meg kell küzdenie a frissen megharapott áldozatokkal, akik még gyorsabbak és agresszívebben támadnak, mint a régebben megfertőzött társaik. A legnagyobb veszélyt viszont az egy fokkal okosabban támadó Evo osztály jelenti majd, akik kitérnek a közelharci támadásaid elől, fedezékbe bújnak és ha kell elmenekülnek és elbújnak, amíg megint könnyű célpontot nyújtasz számukra. Persze ez nem jelenti, hogy olykor ne férne bele egy-egy szelfi valamelyik barátságosabb élőhalottal.

Jöhet a Dead Rising 4 előrendelés?

Kerülj te is (zombi)ünnepi hangulatba, rendeld meg a játékot még ma és vágj bele Frank West legújabb kalandjába már december 6-án!

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz