Diablo III: Reaper of Souls PC

Diablo III: Reaper of Souls PC

Az alapjáték (Diablo III) szükséges a kiegészítő játékszoftver futtatásához!

Megjelenés dátuma: 2014. március 25.
4 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

12 hosszú esztendő telt el azóta, hogy a Diablo második része megjelent és játékosok milliót varázsolta el olyannyira, hogy estéről estére visszatértek Sanctuary világába, hogy démonok ezreit vadásszák le. A Blizzard Entertainment 2012­ben rukkolt elő a folytatással, mely 24 óra alatt 3.5 millió embert győzött meg annak ellenére, hogy a Blizzard a játékosok megkérdezése nélkül kötelezővé tette az állandó online kapcsolatot. Nem segítette az indulást a híres­hírhedt 37­es hibaüzenet sem, ezt látták az indulás előtti első néhány órában azok a játékosok, akik leggyorsabban szerették volna elérni a maximális 60­as szintet (csak a Reaper of Souls kiegészítővel rendelkező játékosok juthatnak el hetvenes szintre). Azóta ezek a hibák már mutatóban sem jelentkeznek, általánosságban elmondható, hogy rendkívül stabilak a szerverek, csak a legritkább esetben szakadunk le a játékról és az esetek nagy részében akkor is a saját internetszolgáltatónk a hibás. A házon belül fejlesztett grafikus motornak köszönhetően a Diablo III teljesen jól játszható a régebbi konfigurációkon is, egyáltalán nem kell hozzá komoly konfiguráció.

 

A játék elején egy titokzatos meteor csapódik régi barátunk, Deckard Cain monostorába. Az öreg tudós eltűnt, minket kértek fel a mentőakció vezetésére. Hamar kiderül, hogy a katedrális romjai alatti kazamaták hemzsegnek a szörnyetegektől, élőhalottaktól és démonoktól és csak egy jól felszerelt, eltökélt kalandozónak van arra esélye, hogy épp bőrrel kikeveredjen a mélyből. Első nekifutásra olyan 20­25 óra alatt lehet végigvinni a játékot, ez persze csak akkor igaz, ha teljesen kezdő karaktert indítunk mindenféle támogatás nélkül. Négyfős coopban hihetetlen élményt nyújt a Diablo III, a zseniális csapatkereső algoritmusnak köszönhetően soha nem kell egyedül kalandoznunk, bár annak is megvan a maga varázsa.

 

A Diablo sorozat a műfaj egyik legismertebb akció­kaland játéka, nehezen találni olyan játékost, aki nem ismerné ezt a nevet. Az alapjátékban öt kaszt közül választhatunk (barbár, szerzetes, démonvadász, vudu sámán, varázsló), ezeket felülnézetből irányíthatjuk egér és billentyűzet segítségével. A konzolos változattal ellentétben nem lehet kontrollerrel irányítani a játékot, ezt a Blizzard a mai napig nem hajlandó megadni a PC­seknek, pedig igény az lenne rá. A történet négy fejezetre van osztva, ezeket kell szép sorban teljesítenünk ahhoz, hogy elérkezzünk utunk végállomásához, a gonosz Diablo­hoz. Őt legyőzve azonban nincs még vége a játéknak, sőt úgy is mondhatnánk, hogy itt kezdődik csak igazán a darálás, hiszen újra és újra végig kell játszani a Diablo III egyes részeit annak érdekében, hogy legendás fegyverekkel és páncélokkal erősítsük meg a karakterünket. Az igazán profi játékosok akár több ezer órát is képesek beletenni a játékba, ráadásul a Blizzard is igyekszik fenntartani az érdeklődést a játékkal kapcsolatban. Rendszeres időközönként ingyenes tartalmi kiegészítőkkel kedveskedik a játékosoknak, ezek egy része működik az alapjátékkal, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Blizzard inkább azokat részesíti előnyben, akik megvették a Reaper of Souls kiegészítőt.

 

Kategóriáján belül nincs kihívója a játéknak, csak ezzel érdemes ebben a stílusban komolyabban foglalkozni. A PC­s változatot sokkal aktívabban fejlesztik, mint a konzolportokat, ebből is látszik, hogy a Blizzard még mindig hisz abban, hogy a PC­s játékosok hajlandók fizetni az igazán minőségi tartalomért és szolgáltatásért.

 

Diablo III Reaper of Souls gépigény:


Minimum

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7 vagy 8

Processzor: Intel Pentium® D 2.8 GHz vagy AMD AthlonTM 64 X2 4400+

Videokártya: NVIDIA® GeForce® 7800 GT vagy ATI RadeonTM X1950 Pro vagy jobb

Memória: 2 GB RAM (XP)

DirectX: 9.0c

Szabad lemezterület: 25 GB

Internetkapcsolat: Szélessávú, állandó internetkapcsolat szükséges


Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7 vagy 8

Processzor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz

Videokártya: NVIDIA® GeForce® 260 vagy ATI RadeonTM HD 4870 vagy jobb

Memória: 4 GB RAM

Szabad lemezterület: 25 GB

Internetkapcsolat: Szélessávú, állandó internetkapcsolat szükséges

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz