Digitális kód beváltása az Origin rendszerben

Az 576 KByte bolthálózatban megvásárolt Origin-kódokat az Origin rendszerén keresztül tudod beváltani. Ezt megteheted a www.origin.com oldalon, vagy az Origin programon keresztül. Az ilyen játékok futtatásához az Origin program installálása, ingyenes Origin-fiók létrehozása és általában online kapcsolat is szükséges. Az Origin programot a www.origin.com oldalról tudod letölteni, a jobb felső sarokban található Download Origin gomra kattintva.

 

Aktiválás a kliensen keresztül:

1. lépés

A programban a bejelentkezés után a legfelső menüben válaszd ki az Origin opciót, majd ezen belül a Termékkód beváltása lehetőséget.

2. lépés

A megjelenő mezőbe írd be a kapott kódot. A kódokat mindig pontosan úgy vidd be, ahogy azt a kapott igazoláson látod!

Az így aktivált játékokat a Játékaim menüpontban találod meg. Letöltés után már játszhatsz is velük. Minden más kérdésben az Origin felső menüsorában található Súgó menüpontban találsz válaszokat. Az aktivált játékok futtatásával kapcsolatos kérdésekre a help.ea.com/hu/origin/origin/ oldalon kaphatsz választ az Origin szakembereitől.

Aktiválás a weboldalon:

1. lépés

Bejelentkezés után válaszd ki a My Account menüpontot a felsó menüsor bal oldalán.

 

2. lépés

Itt a bal oldali menüsorban válaszd ki a Redeem Product Code menüpontot, és az itt megjelenő mezőbe írd be a kapott termékkódot.

Kivétel

A The Sims 3 játékot nem az Origin oldalán, vagy a kliensben, hanem a játék oldalán, a https://www.thesims3.com/registeragame.html címen regisztrálhatod.

 

További információk: EA Origin Súgó