Digitális kódok aktiválása a Steam rendszerben

Az 576 KByte bolthálózatban megvásárolt Steam-kódokat a Steam rendszerén keresztül tudod beváltani. Ezt megteheted a www.steampowered.com oldalon, vagy a Steam programon keresztül. Az ilyen játékok futtatásához a Steam program installálása, ingyenes Steam-fiók létrehozása és általában online kapcsolat is szükséges. A Steam programot a www.steampowered.com oldalról tudod letölteni.

1. lépés

A programban - vagy a weboldalon - a bejelentkezés után a legfelső menüben válaszd ki a játékok opciót, majd ezen belül a Termék aktiválása a Steamen lehetőséget.

2. lépés

A következő két oldalon fogadd el a felhasználási feltételeket, majd a megjelenő mezőbe írd be a kapott kódot. A kódokat mindig pontosan úgy vidd be, ahogy azt a kapott igazoláson látod!

Az így aktivált játékokat a Könyvtár menüpontban találod meg. Letöltés után már játszhatsz is velük. Minden más kérdésben a Steam felső menüsorában található Súgó menüpontban találsz válaszokat. Az aktivált játékok futtatásával kapcsolatos kérdésekre a support. steampowered.com oldalon kaphatsz választ a Steam szakembereitől.