Dirt Rally Legend Edition PC

Dirt Rally Legend Edition PC

Megjelenés dátuma: 2016. április 12.
4 290 Ft
 • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 42 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Legend Edition tartalma

Magyarországon megjelenéskor csak és kizárólag a játék Legend Edition kiadása kerül forgalomba!

A DiRT Rally Legend Edition kiadásának tartalma:

-          DiRT Rally alapjáték

-          Fully Loaded Mini csomag

o   Mini 1070 Cooper S

o   Exkluzív festés

o   Egyedi mérnök saját képességgel

-          Colin McRae Rally Legend DVD-film

A Steam Korai Hozzáférés programjában elért hatalmas sikert követően a Codemasters extra tartalommal megfejelve 2016. április 5-én PS4-re, Xbox One-ra és PC-re (lemezes kiadásban) is elhozza a DiRT Rally-t!


A DiRT Rally minden idők legélethűbb és legizgalmasabb rallyszimulátora, amit maga a rajongótábor tesztelt a terepen, több mint 80 millió mérföldnyi utat szelve át. Tökéletesen megragadja azt az izgalmat, amit az igazi versenyzők éreznek, tudván, hogy egyetlen elrontott kanyar is a féktelen száguldás végét jelentheti.


Minden egyes szakasz más és más módon tesz próbára, miközben a havas, a jeges, a sáros vagy épp a kavicsos utakon száguldasz. Ahogy egyre több a teljesítendő szakasz és egyre inkább elhasználódik a kocsid, úgy kell a csapatodnak is küzdenie, hogy a maratonná változó futamok során minden koncentrációd és tudásod bevetve szerezd meg a lehető legjobb időt.


A DiRT Rally ezen felül hivatalosan licencelt Rallycross tartalommal is rendelkezik, lehetővé téve, hogy összemérd a tudásod a világ leggyorsabb offroad kocsijaival a jól ismert szakaszokon, egyedül vagy más online játékosok társaságában állva a sarat.


A Steam Korai Hozzáférés keretén belül látott tartalmakon felül extra bővítményekkel érkezik az új kiadás. Ilyen a Classic Mini és a Super 1600-as versenyszéria, a 21, minden részletre kiterjedő oktatóvideó, amely a versenyzés összes fortélyát elmagyarázza, valamint a Pikes Peak kavicsos pályája, ahol Colin McRae három ikonikus kocsifestését is bevetve élheted újra a legendás bajnok egyik legkeményebb versenysorozatát.


A DiRT fejlesztőcsapata ezen felül hét új autót is a csomagba pakolt, olyan rajongói kedvencekkel, mint:


 • Peugeot 208 T16 Pikes Peak

 • Renault 5 Turbo

 • Renault Alpine A110

 • Opel Corsa Super 1600

 • Peugeot  207 S1600

 • Renault Clio S1600

 • Mini Classic Rallycross

 • IKONIKUS KOCSIK – A rally lényege, hogy mindig rendelkezésre álljon a legjobb eszközpark, a legjobb stratégia, és a legjobb csapat. A DiRT Rally mindezzel rendelkezik: több mint 40 ikonikus autó volánja mögé ülhetsz be, napjaink legmodernebb gépeitől kezdve egészen a klasszikus rallyjárgányokig.

 • HAT MASSZÍV RALLY TÖBB MINT 70 SZAKASSZAL: Kanyargos erdei ösvények, halálos veszélyt rejtegető, szakadékkal övezetett domboldalak, vékony hegyi utak: csak te, és az út. Autózz Wales sáros vidékein, Görögország poros útjain, Monte Carlo jeges betonján. Mászd meg a Pikes Peak legendás dombjait, Svédország hegyes vidékeit, vagy Finnország elképesztően látványos pontjait.

 • HIVATALOS FIA WORLD RALLYCROSS TARTALOM – Versenyezz a Lydden Hill, a Holjes vagy a Hell szakaszain a világ hat leggyorsabb offroad kocsijának volánja mögött ülve.

 • FEJLESZTÉSEK, JAVÍTÁSOK, TUNINGOLÁS – A DiRT Rally-ban nem csupán a versenyzéssel kell foglalkoznod, de a kocsiddal is: javítsd, fejleszted, tuningold a kocsidat.

 • KIHÍVÁSBAN GAZDAG, KOMPROMISSZUMMENTES VEZETÉSI MODELL – Ahhoz, hogy a DiRT Rally az eddigi legkeményebb és legéletszerűbb szimulátor legyen, a Codemasters az alapoktól építette újra a DiRT Rally fizikai szimulációs modelljét, amely így már olyan dolgokat is figyelembe vesz, mint az autók csúszásakor fellépő súrlódás vagy a kerekek alá begyűrődő terep. Ennek hála olyan vezetési élményben lehet részed, mint még egy hasonszőrű játékban sem!

 • CSAPATMENEDZSMENT – Vegyél fel, vagy épp rúgj ki csapattársakat, akik képességeiket bevetve gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb időt érd el, kocsid pedig mindig a lehető legjobb állapotban legyen. Taníts nekik új képességeket, kovácsolj belőlük igazi csapatot, hogy együtt vívjátok ki a győzelmet!

 • ONLINE LIGATÁMOGATÁS – Alkoss csapatokat barátaiddal, és versenyezzetek a saját bajnokságaitokban, vagy csatlakozzatok egy már létezőhöz az interneten!

 • NAPI, HETI, HAVI KIHÍVÁSOK – Te a DiRT világa ellen: vegyél részt a napi, heti, vagy épp a havi kihívásokban, szerezz játékbeli valutát, és azt fordítsd csapatod és kocsid javítására!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz