Disney Infinity Starter Pack Wii

Más platformokon:

Disney Infinity Starter Pack Wii

Megjelenés dátuma: 2013. augusztus 23.
15 999 Ft

Ezért a termékért 159 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Üdv a Disney Infinity varázslatos világában, ahol semmi sem lehetetlen, és bármi létrehozható! Légy részese te is ennek a folyamatosan változó, interaktív játszótérnek, melyben több univerzum is összekapcsolódik egymással. Jack Sparrow A Karib-tenger kalózaiból épp úgy megtalálható benne, mint Rontó Ralph, vagy A hihetetlen család és a Verdák szereplői.

A Disney Infinity egy nyílt világban játszódó akció-kaland móka, melyhez a Skylandershez hasonlóan kézzelfogható, valós kis figurákat szerezhetsz be, hogy még több karaktert elérj. A képlet egyszerű: végy egy Starter Packot, melyben három játékfigura, három játékszett (univerzum) és egy interaktív talapzat található. Miután csatlakoztattad gépedhez a talapzatot, a figurákat ráhelyezve máris az adott karakter felett veheted át az irányítást abban az univerzumban, amelyiket játékszett formájában kiválasztottad és rátetted a talapzatra. Ugye, hogy milyen egyszerű? Minden szereplő más-más képességekkel rendelkezik, így akkor tudod felfedezni a játék hatalmas világát a legegyszerűbben, ha összegyűjtöd a legtöbb mese- és filmhőst. A Disney Infinity-ben összesen két játékmód van, melyek jó sokáig lekötnek majd: a játékszett (Play Set) módban előre elkészített küldetéseket találsz, melyekben ismerős karakterekkel lépsz interakcióba jól felismerhető környezetben, például A Karib-tenger kalózai díszletei között. Amennyiben ezt a módot választod, előre meghatározott feladatokat kell teljesítened, így kibontva egy történetet, és ami a legjobb: nem kell feltétlenül egyedül játszanod, mivel összesen ketten is végigvihetitek ezeket a küldetéseket. A másik játékmód pedig a ToyBox, melyben saját világokat alkothatsz kedvedre, bármilyen környezettel és szereplőkkel, ezért a játékmenetnek és feladatoknak csak a fantáziád szabhat határt! Ha elkészültél, másokat is meghívhatsz, hogy a te kis saját világodban kalandozzanak, vagy pont fordítva, te is csatlakozhatsz más univerzumához.

Elég jól hangzik, nem igaz? A Starter Pack beszerzése után pedig csak rajtad múlik, melyik játékszettet és karaktert adod hozzá gyűjteményedhez, hogy aztán az ő világában kalandozhass. A választék igen nagy: Verdák, Phineas és Ferb, Jégvarázs, A Karib-tenger kalózai, A Hihetetlen család, Karácsonyi lidércnyomás, Szörny Rt., Rontó Ralph, Aranyhaj és a nagy gubanc, Miki egér, Toy Story, vagy A magányos lovas. A játékszetteken és karaktereken kívül különböző képesség korongokra (Power Disc) is szert tehetsz, melyek új ruhákat, felszerelést és képességeket oldanak fel karaktereidnek. A csomagokban előre nem tudhatod, milyen képesség korongokat találsz, így nem csak extra, hanem izgalmas tartalom vár rád!

A Disney Infinity kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújt, így az egész család együtt játszhat a nappaliban. Ajánlott mindenkinek, aki szereti a Disney rajz, animációs és rendes filmeket, valamint azoknak is, akik kedvelik a nyílt világokban való kalandozásokat. A ToyBox segítségével pedig mindenki kiélheti egyéni ötleteit és kreativitását, ezáltal egy teljesen új és egyedi univerzumot létrehozva a legismertebb karakterekkel, és saját sztori szálakkal. A Disney Infinity külsőnézetes, úgyhogy kalandjaink során kedvünkre gyönyörködhetünk a filmekből már ismerős környezetben. Az autentikus hangok pedig még tovább mélyítik az élményt, egyszóval mi magunk is az adott világ szereplőjévé válhatunk. Irány a kedvenc mesevilágod!

 

Az alapcsomag tartalma egy Disney Infinity talapzat, 3 Disney Infinity figura (Mr. Irdatlan, Jack

Sparrow és Sulley), 3 Disney Infinity játékszett (Szörny Egyetem, A Karib-tenger-kalózai, Hihetetlen

család), egy Disney Infinity Power Disc, valamint egyedi kódok online tartalmak feloldásához.

Ehhez ajánljuk