DRAGON QUEST BUILDERS PS4

Más platformokon:

DRAGON QUEST BUILDERS PS4

Day One Edition tartalma:

  • ·         Slime block DLC
  • ·         Gold block DLC
  • ·         Cherry Blossom tree DLC

Megjelenés dátuma: 2016. október 14.
12 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 124 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Évszázadokkal ezelőtt Alefgard világát elnyelte a sötétség, mikor a rémes és alattomos Dragonlord, a szörnyek ura legyőzésére küldött hős a gonosz oldalára nem állt. Az álnok lény mágikus machinációnak hála az emberiség szétszéledt a világban, és nem csupán a jövőjüket rabolták el, de az építkezés terén szerzett jártasságukat is. A kreativitás napjainkban csak a mítoszokban létezik, így Alefgard lakói egykori otthonuk romjait járva próbálják megszerezni a túléléshez szükséges dolgokat.


Azonban feltűnik egy legendás figura, akit maga az Istennő választott ki, aki eltökéli, hogy visszaszerzi az építés erejét és tudását Alefgard népének. A gonosz Dragonlord rémuralmának csak akkor lehet egyszer és mindenkorra vége, amikor a világba visszatér a kreativitás és a képzelőerő csodája!


Jellemzők


  • A világban talált nyersanyagok segítségével készíts egyedi eszközöket, melyekkel újraépítheted Alefgard világának falvait és városait, visszahozva az életet az egykori romok közé

  • Az intuitív irányítási rendszernek hála villámgyorsan felépítheted álmaid tornyait és kastélyait

  • Játssz úgy, ahogy szeretnél – egy immerzív Dragon Quest-történet és világ vár arra, hogy felfedezd. Járd be a családbarát környezet minden szegletét, hozz ki mindent a sandbox játékmenet szabadságából!

  • Csatázz a Dragon Quest-világának legendás szörnyeivel, és társalogj a pazarul festő nem játékos karakterekkel

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz