Dragon's Dogma: Dark Arisen PC

Dragon's Dogma: Dark Arisen PC

Megjelenés dátuma: 2016. január 15.
4 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A sorozat történetében először a Dragon’s Dogma végre PC-re is ellátogat 2016 januárjában! A kiadás nem csupán az alapjátékot tartalmazza, de az azt követő folytatás, Dark Arisen összes extra tartalmát is, beleértbe az új területet, a Bitterblack Isle-t, az új ellenfeleket és küldetéseket, és a magas szintű játékosokat támogató fegyvereket és páncélokat. Az új kiadás a PC-központú, nagyfelbontású grafikának és a teljes Steam-támogatásnak hála ez a tökéletes belépő a Dragon’s Dogma világába!

 A Dragon’s Dogma: Dark Arisen vérbeli akció-szerepjáték, ahol a játékos egy hatalmas, részletesen kidolgozott, élő világban vághat bele egy kalandba, mesterséges intelligencia által irányított, Pawnoknak nevezett karakterek társaságában, akik maguktól, önállóan harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és stratégiát, amit magától a játékostól tanulnak el! A PC játékosok az online támogatásnak hála meg is oszthatják a világgal pawnjaikat, akik más világokban vendégeskedve hozhatnak vissza tulajdonosuknak értékes kincseket, pénzt, és a főellenfelek legyőzésénél használható stratégiákat.

• Dinamikus harcrendszer: Vágd le a Hidra mind a négy fejét, mássz egy griffmadár hátára és támadj a levegőből, győzz le sárkányokat és más lényeket, kifürkészve azok gyengeségeit.

• Temérdek tartalom: A csomag mind az alapjátékot, mind annak folytatását tartalmazza, beleértve a részletes karaktergenerálást, és a hatalmas, földalatti területet is.

• Részletes testreszabhatóság: Kilenc különböző, vocationnek hívott kaszt, egyedi képességekkel, fegyverekkel és páncélokkal, melyek mind fejleszthetők. Tanítható és kiképezhető, mesterséges intelligencia által irányított társak.

• Lenyűgöző látványvilág: Részletgazdag, nagyfelbontású grafika.

• Teljes Steam támogatás: Steam eredmények, Xbox 360 és Xbox One kontroller támogatás, egér és billentyűzetre szabott irányítás.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz