Dragon's Dogma: Dark Arisen PS4

Dragon's Dogma: Dark Arisen PS4

Megjelenés dátuma: 2017. október 10.
4 290 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 42 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Közel a világvége és a sárkányok visszatértek Gransys-be. Légy a kiválasztott Arisen és dönts a világ sorsáról a kritikusok által elismert akció-szerepjáték, a Dragon’s Dogma: Dark Arisen jelenlegi generációs konzolokra felújított változatában, feljavított grafikával.

Az epikus fantasy világban játszódó Dragon’s Dogma: Dark Arisen kombinálja a lélegzetelállító és mély harcrendszert a részletgazdag világ felfedezésének szabadságával. Válassz a kilenc különböző osztály közül és indulj saját kalandodra a Pawns nevű három AI társad oldalán. Ezek a szövetségeseid karakteredtől függetlenül harcolnak és fejlődnek, valamint szabadon megoszthatók és elcserélhetők interneten keresztül kincsekre, tippekre és sok másra.

Ez a kiadás tartalmazza a Dragon’s Dogma alapjátékot a Dark Arisen kiegészítő összes tartalmával, köztük a kihívást jelentő új ellenfelekkel, küldetésekkel, magasszintű fegyverekkel és páncél szettekkel teli Bitterblack Isle helyszínnel.

  • Dinamikus harc – Vágd le a hidra négy fejét, griffek hátán lovagolva küzdj a levegőben, vagy gyengeségeiket kihasználva győzz le sárkányokat és más lényeket a lélegzetelállító csatákban.
  • Epikus fantasy környezet – Utazz Gransysbe és azon túlra ebben a felfedezésre váró, részletgazdag világban.
  • Teljes élmény – A kiadás tartalmazza az eredeti játék és a Dark Arisen össze kiegészítőjét.
  • Mély RPG mechanika – A játékosok kilenc, különböző képességekkel rendelkező karakterosztály közül választhatnak, fejleszthetik páncélzatukat, valamint kiképezhetik Pawn útitársaikat is, hogy azok megfeleljenek harci stílusának.
  • A kurrens konzolokra fejlesztve – Az új kiadás feljavított, nagyfelbontású grafikával eleveníti meg a játék világát.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz