F1 2014 Xbox360 (használt)

Más platformokon:

F1 2014 Xbox360 (használt)

Megjelenés dátuma: 2014. október 17.
4 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Codemasters Forma-1 sorozata évről-évre egyre jobb lett, miközben hűen követte le a száguldó cirkusz szinte minden egyes pillanatát, így nem csoda, hogy a fejlesztők az F1 2014 megjelenése kapcsán minden eddiginél jobb játékélményt ígérnek. Az idei rész már csak azért is érdekes, mert a valódi Forma-1-ben is gyökeres változások történtek, hiszen bejöttek a turbófeltöltős versenyautók, valamint az új pályák, de megfigyelhetőek voltak a szezon kezdete előtt a szokásos vándorlások és az új pilóták bekerülése. Mindezt modellezi az F1 2014 is, tehát az eddigi üveghangon üvöltő motorok helyett most mi is a fütyülős V6-okat fogjuk hallgatni, de mindezt a Codemastertől megszokott profi tálalásban. A nyaktörő száguldás, valamint a vérre menő csaták és az ezzel járó, egymástól mindössze néhány centiméterre történő autózás izgalmasabb, mint eddig bármikor, köszönhetően a továbbfejlesztett grafikának és a fizikai modellnek.

 

Az F1 2014 kihívásai igen komolyan, hiszen nem egyszerű feladat egy ilyen erőtől duzzadó, méregdrága csodát az aszfalton tartani, miközben 300 km/ h-s tempóval száguldunk. Most azonban a testreszabhatóság okán azok is tudnak majd jó eredményeket elérni, akik még csak ismerkednek a sorozattal, de ez nem jelenti azt, hogy a vérprofik sétagaloppnak tekinthetik az egészet, hiszen az összes segítséget kikapcsolva minden egyes pillanatban meg kell küzdeni azért, hogy pontosan és precízen terelgessük a versenyautót a célvonal felé. Sőt, valójában a rutin sem feltétlen szól mellettük, hiszen az idei év változásai egészen másfajta karakterrel ruházták fel az autókat, így az F1 2014 egyik legkomolyabb kihívása, hogy megismerjük a megváltozott karakterisztikát, nem is beszélve a megnövekedett izomról és a lecsökkent leszorító erőről. Ugyanakkor a játék egyik újítása pontosan az, hogy ügyesen felméri a játékos képességeit és ennek megfelelően állítja be a nehézségi szintet, ami aztán átskálázható, ahogy egyre több tapasztalatot szedünk magunkra és egyre ügyesebben, jobb eredményeket elérve, precízebben versenyzünk. Aki azonban minden segítséget kikapcsolva vág neki a megmérettetésnek, az készüljön fel arra, hogy nehéz dolga lesz, mert ezek a gépek nem a garázsban hétvégén tákolgatott egynégyes felmatricázott négykerekűek, hanem kőkemény versenyverdák, melyeknek a volánja mögött a Forma- 1 versenyzők több kilót is fogyhatnak egy-egy versenynap.

 

Megszokhattuk, hogy a Codemasters játékaiban nincs probléma a licencekkel, és ez teljes egészében igaz az F1 2014 autóinak, pályáinak és csapatainak esetében is, hiszen mindezek egytől-egyik át lettek ültetve a játékba, beleértve természetesen a két új aszfaltcsíkot is Szocsiban és osztrák szomszédjainknál. Aki pedig igazi mesternek érzi magát, az elbabrálgathat a beállításokkal, hátha ki tud csikarni még néhány század-, vagy ezredmásodpercet, hiszen olykor ennyin múlik a pole position, a pont, vagy akár a győzelem, netán maga a világbajnoki cím is. Aki tehát szeretne az F1 2014 Alonsója, vagy Hamiltonja lenni, az ne teketóriázzon és vegye fel a tűzálló overállt, valamint a sisakot, pattanjon autóba és mutassa meg a világnak, hogy ő a legjobb.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz