Fallout 4 Pip-Boy Edition PS4

Más platformokon:

Fallout 4 Pip-Boy Edition PS4

Elfogyott!

Megjelenés dátuma: 2015. november 10.
39 999 Ft

Ezért a termékért 399 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Pip-Boy Edition tartalma:

 

 

  • Viselhető Pip-Boy replika, állvány és egyedi gyűjtői doboz: ez a hordozható készülék a játékban található pontos mása, állvánnyal és habbal bélelt dobozzal együtt érkezik. A készülék működő gombokkal és fényekkel ellátott. Tervezői különféle okostelefonok* befogadását teszik lehetővé a belerakható habszivacs párnák segítségével, így a Pip-Boy a játékot kísérő telefonos Pip-Boy applikáció tökéletes megjelenítésére szolgál: tárgylista, képességek, holoszalagok és egyebek kezelése pofonegyszerű a használatával!

  • Nyomtatott Pip-Boy használati útmutató: praktikus illusztrációk és a VAULT-TEC ® által jóváhagyott tippek gyűjteménye, e kézikönyv a végső zsebben hordható társ vadonatúj Pip-Boy-od használatához és karban tartásához.

  • Robco Industries állvány

  • Nyomtatott VAULT-TEC ® képességek poszter: kísérd figyelemmel karaktered fejlődési fáját a saját Vault-Tec posztered segítségével. A színes retro rajzokkal illusztrált darab a Pusztaság túlélőjének alapvető eszköze.Vault-Tec poszter a játékbeli perkekről

  • A játék fémdobozos változata

  • Gyűjtői "kapszula" doboz

 *Működtetéséhez kompatibilis okostelefon szükséges és a Pip-Boy kísérő applikáció megléte szükséges, mely utóbbi a játék megjelenésekor lesz elérhető. A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

 

A játékról:

A háború nem változik, a Fallout negyedik részében a 111-es Vaut túlélőjeként járhatjuk be az Egyesült Államok poszt-apokaliptkis maradványait, különböző felszerelések, és a túléléshez elengedhetetlen tárgyak után kutatva, aminek kapcsán hihetetlen kalandba, és elkeseredett küzdelmekbe kerülünk majd. A New Vegas nyugati kitérője után ismét Bostonban járunk majd, ahol a túlélésért küzdő emberek mellett az atomháború miatt létrejött mutánsokkal is meg kell majd küzdenünk. A játékról további információk hamarosan!

Akik ezt megnézték, azok ezeket is...