Far Cry 3 Xbox 360 (Használt)

Más platformokon:

Far Cry 3 Xbox 360 (Használt)

Megjelenés dátuma: 2012. november 30.
2 490 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 24 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

Közel tíz évvel ezelőtt a Far Cry sorozat első része mindenkit lenyűgözött, a sziget varázsa magával rántotta a játékosokat. A Far Cry 3-ban most egy másik szigetre utaztat, ahol teljesen másféle szörnyek várnak, mint korábban.

A modernkori kalózok és Rakyat őslakosok lakta Rook Islanden Jason Brody, egy fiatal turista igyekszik kiszabadítani barátait, akiket az őrült pszichopata, Vaas tart fogságban. Ahhoz, hogy tervét véghez vigye, meg kell ismernie, mit jelent valódi harcosnak lenni. A Far Cry 3 hatalmas szigete szabadon bejárható, a gyors közlekedést különböző járművek segítik, köztük autókkal, jet skikkel és az elmaradhatatlan sárkányrepülővel. A fő küldetésvonal mellett a kalózok bázisainak elfoglalásával és rádiótornyok aktiválásával elővarázsolható mellékküldetések is elérhetőek, melyek során hol A-pontból B-pontba kell elsősegélycsomagot szállítani, hol ellenfelek szüntelenül érkező hullámait megfékezni a rendelkezésre álló tűzerővel.

A Far Cry 3 világa rengeteg lehetőséget és többtíz órányi játékidőt tartogat – nem érdemes kihagyni.

 

Többjátékos mód

A széria történetében most először egy különálló, a sztori eseményei előtt hat hónappal játszódó kooperatív kampány is elérhető, melyben egyszerre négy játékos indulhat megritkítani a kalózok számát. A kooperatív csatározás kedvelői négy, többé-kevésbé hagyományos játékmódot próbálhatnak ki: a Dominationben kulcsfontosságú pontok elfoglalása a cél, a Team Deathmatch-ben az a csapat nyer, amelyik több ellenséget tud leküzdeni, a Firestormban tüzet kell gyújtani, majd az elől menekülve elérni egy radarállomást, a Transmissionben pedig transzmitterek felett kell átvenni az irányítást. A többjátékos mód eléréséhez Xbox Live Gold előfizetés szükséges!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz