FIFA 18 Switch

Más platformokon:

FIFA 18 Switch

A játék kiegészül egy World Cup móddal PC, PS4, Xbox One és Switch platformokon.

Extrák:

- VB hivatalos csapatai, stadionjai, speciális labda.

*A játékmód a korábban megvásárolt FIFA 18-akra is letölthető 2018.05.29.-től!

Megjelenés dátuma: 2017. szeptember 29.
11 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 119 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A SWITCHRE SZABVA

 

Testre szabott FIFA-élmény: Vadonatúj megoldások egyszemélyes és többszemélyes módú játékhoz az eddigi legjobb közösségi élményt nyújtó FIFA-verzióval. Számos vezérlő- és kijelzőkonfigurációjával, valamint az osztott képernyős Joy-Con™ támogatással a FIFA 18 Nintendo Switch változata jól reagáló és lebilincselő játékélményt kínál – játékstílustól függetlenül.

 

Kedvenc FIFA játékmódjaid Nintendo SWITCH platformon: A FIFA Ultimate TeamTM, a Career Mode (Karriermód) és a Switchre szabott Kickoff (Kezdőrúgás) és Local Seasons (Helyi idények) teszik a FIFA 18 Nintendo Switch változatát a leggazdagabb hordozható FIFA játékká.

 

Lebilincselő látvány és játékmenet: A fejlett renderelési technológia segítségével a FIFA 18 Nintendo Switch változata páratlan élményt ígér. A játék 1080p felbontást nyújt TV-n és 720p felbontást hordozható módban, amellyel életszerű meccsatmoszférát teremt, bárhol is játszol. Ismerd meg a vadonatúj pályakörülményeket, az egyedi, fizikai alapú karakterrenderelést és az új játékmechanikákat.

TESTRE SZABOTT FIFA-ÉLMÉNY

 

Konzolos konfigurációk: Éld át a FIFA játékélményét bárhol és bárhogyan. Csatlakoztasd a készüléket a tévéhez, és játssz egyszemélyes vagy többszemélyes, offline vagy online* módban, vagy próbáld ki ugyanezeket utazás közben. A konzolon játszható módok:

 

 • Dokkolva
 • Kézben
 • Asztalon
 • Helyi többszemélyes kapcsolaton keresztül

 

Osztott Joy-Con támogatás: Új FIFA vezérlőkiosztás, amelyet a Nintendo Switch konzolra optimalizáltunk, hogy bárhol és bármikor játszhass barátaiddal. Semmilyen más hardver nem szükséges ahhoz, hogy a játékosok szétválasszák a Joy-Con vezérlőket, és kiélvezzék a többszemélyes módot akár otthon, akár útközben. A Joy-Con támogatása a FIFA 18 játékban:

 

 • Kézben
 • Dupla
 • Szimpla

 

 

 

Megjegyzés: A FIFA 18 támogatja a Pro Controller konfigurációt is.  

 

KEDVENC FIFA JÁTÉKMÓDJAID Nintendo Switch konzolon

 

A FIFA 18 Nintendo Switch változatában a FIFA Ultimate Team, Career Mode (Karriermód), Switch Kick Off (Switch kezdőrúgás) és Local Seasons (Helyi idények) módok minden más hordozható konzolos változatnál teljesebb játékélményt kínálnak.

 

A Nintendo Switch platformra tervezett játékmódok: A FIFA 18 Nintendo Switch platformra készített változata tartalmazza az EA SPORTS FIFA sorozat legnépszerűbb játékmódjainak erre a konzolra optimalizált változatait.

 

 • Switch Kick Off (Switch kezdőrúgás): Játssz azonnal egyszemélyes vagy helyi többszemélyes módban egy barátoddal.
 • Local Seasons (Helyi idények): Állj össze egy barátoddal, és játsszatok ötmeccses idényeket folyamatosan rögzített és összesített győzelmi/vereség statisztikákkal. A Local Seasons mód két Nintendo Switch konzolon játszható akár 4 fővel.
 • Career Mode (Karriermód): Vedd át egy klub irányítását játékosként vagy menedzserként, és vezesd győzelemre a csapatot akár több idényen keresztül is.
 • Tournaments (Bajnokságok): Játssz offline egy kieséses rendszerű bajnokságmódban.
 • Women’s International Cup (Női válogatottak): Játssz a legjobb női csapatokkal, és küzdj meg más válogatottakkal egy kieséses rendszerű bajnokságban.
 • Skill Games (Képességjátékok): Finomítsd a tudásodat egyéni minijátékokkal, melyek a labdavezetésre, passzolásra, lövésre, védekezésre és egyebekre fókuszálnak.
 • Online Seasons (Online idények): Játssz más Nintendo Switch-játékosok ellen online, és kövesd haladásodat a tabellán, hogy felsőbb osztályba juss és megnyerd a bajnokságot.

 

FIFA Ultimate Team: Az EA SPORTS FIFA játékok legnépszerűbb játékmódja Nintendo Switch platformon is elérhető. Ebben a játékmódban saját keretet építhetsz több ezer igazi játékosból.

 

 

 

 • Összetett játékmódok: A legizgalmasabb FUT játékmódok, például az egyszemélyes és az Online Seasons, Tournaments és Draft, de ezenkívül tartalmaz Squad Building és Team of The Week kihívásokat is.
 • FUT Icons: A legjobbak legjobbjai a FIFA 18-ban is megjelennek. Játszhatsz olyan ikonikus futball-legendákkal, mint például Ronaldo Nazário, és számos további, még bejelentésre váró játékossal.
 • Live Campaigns (Élő kampányok): A FIFA Ultimate Team tükrözi a való világ eseményeit, és együtt fejlődik a valódi idénnyel, így megjelennek benne a főbb kulturális és futballpillanatok.
 • Transfer Market (Átigazolási piac): Globális átigazolási hálózat áll rendelkezésedre, amelyen vásárolhatsz és eladhatsz játékosokat saját csapatod kiépítéséhez.

 

LEBILINCSELŐ JÁTÉKMENET ÉS PREZENTÁCIÓ

 

Hiteles látványelemek: A fejlett renderelési technológia segítségével a FIFA Nintendo Switch változata páratlan élményt ígér. A játék Nintendo Switch változata 1080p felbontást nyújt TV-n és 720p felbontást hordozható módban, amellyel életszerű meccsatmoszférát teremt.

 

 • Fizikai alapú játékosrenderelés (PBR): A PBR shading segítségével megtapasztalhatod az élethű játékosrenderelés élményét, amely hordozható rendszeren még sosem látott valósághűséget biztosít.
 • Lenyűgöző közeg: A fejlett renderelési technológia segítségével élethű stadionokban játszhatsz, 3D közönség előtt, lebilincselő kommentárral.

 

 

 

Játékmenet: Az új játékmenet-mechanikák segítségével teljes mértékben irányíthatod a pályán zajló eseményeket.

 

 • Teljes irányítású beadások: A vadonatúj beadási és keresztlabda-irányítással a játékosod számos módon be tudja adni a labdát a tizenhatosra, és dinamikus támadási esélyeket teremthet.
 • Érzékeny játékmenet: Teljes mértékben uralhatod a labdát támadás közben, és kreatív technikákkal, érzékeny reakciókkal, valamint dinamikus labdavezetési technikával teheted még szebbé a játékot. Az élethű kapáslövés-animációk, rálövések és szerelési animációk zökkenőmentes és élménydús meccseket ígérnek.
 • Edzői feliratok: Az intelligensen megjelenő feliratok segítenek megtanulni a játék irányítását. Az edző alkalmazkodik a játékstílusodhoz, és ennek megfelelően ad tanácsokat minden szinten.


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz