Fighting Edition PS3 (Használt)

Fighting Edition PS3 (Használt)

Megjelenés dátuma: 2015. január 23.
4 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Fighting Edition három kiváló verekedős játékot tartalmaz a műfaj két nagy múltú sorozatából. A Tekken széria legújabb része, a Tekken 6 a korábbi epizódoknál több interakciót nyújt a harcok szintereivel, emellett a pályák nagyobbak is lettek. A legújabb Tekkenben bemutatott rage rendszernek köszönhetően a kevés életerővel rendelkező karakterek extra sebzést kapnak, így még izgalmasabbá téve minden küzdelmet. Ebben a részben 8 új karakter is bemutatkozik, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának leginkább megfelelő harcost.

A sorozatból szintén megtalálható a csomagban a Tekken Tag Tournament 2, amiben más Tekken-játékokkal ellentétben minden játékos egy kétfős csapatot állíthat össze magának, akik válthatják egymást a küzdelem közben, vagy együttes erővel is végrehajthatnak támadásokat. Emellett többféle játékmód is bekerült, mint például a Tekken Ball, vagy a Mario-játékok által ihletett Mushroom Battle.

Végül, de nem utolsó sorban a Tekkentől egészen eltérő stílust képviselő Soul Calibur V is megtalálható a Figting Editionben, ahol is a fegyveres harcon van a hangsúly. Ha pedig befejeztük volna az egyjátékos módot, összesen 28, ezek közül 10 új karakterrel vethetjük magunkat a helyi, vagy online többjátékos küzdelmekbe. Közöttük a Soul Calibur játékoktól megszokott módón egy vendégszereplő is található, aki ezúttal nem más, mint Ezio Auditore az Assassin’s Creed-sorozatból.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz