FOOTBALL MANAGER 2017 PC

FOOTBALL MANAGER 2017 PC

Megjelenés dátuma: 2016. november 4.
7 690 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 76 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Irányítsd a kedvenc focicsapatod a Football Manager 2017-ben, amely az eddigi legélethűbb, legimmerzívebb focimenedzser-játék. Ennél már csak igazi focimenedzserként lehetnél közelebb a foci világához! 

A Football Manager 2017 több mint 2500 valós klubbal, és több mint 500 000 labdarúgóval a focimenedzserek élettel és izgalmakkal teli világába repít, ahol te vagy a középpontban.

Szabad kezet kapsz az átigazolások felett és eldöntheted, hogy ki lépjen a pályára és ki maradjon a kispadon. Gyakorolj teljes ellenőrzést a taktika, a csapatmegbeszélések és az oldalvonalról bekiabált utasítások felett és kövesd a meccset élőben az elismert 3D meccsmotor segítségével. Emellett gondoskodj a focimédiáról is, oldd meg a játékosok örömét elrontó problémákat, miközben a klubodat birtokló igazgatótanács éber figyelme kíséri minden egyes lépésed.

A Football Manager 2017 játékot előrendelők ingyen hozzájutnak a Football Manager Touch 2017 játékhoz (PC-n, Mac-en, vagy Linux-on) és - megköszönve az előrendelésüket - egy sor ingyenes letölthető tartalmat is kapnak a Touch-hoz, amelyek között megtalálható a “Board override”, a “No firing”, az “All job applications”, a “National management”, valamint a  “Challenge” játékmód 3 teljesen új játszható kihívása. A Touch egy új, áramvonalasított, az átigazolásokat és a taktikát középpontba helyező - külön, önállóan futtatható játékként is megvásárolható - módja a játéknak.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz