Forza Horizon 2 Xbox One (használt)

Más platformokon:

Forza Horizon 2 Xbox One (használt)

Megjelenés dátuma: 2014. október 3.
4 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Immár nem a tengerentúlon taposhatjuk tűzfalig a gázpedált, hanem a francia és az olasz tájakon barangolhatunk, miközben a száguldozást körbelengi a fesztiváli hangulat, ami jellemző az egész autós dzsemborira. Garantáltan minden egyes percét élvezni fogjuk a száguldásnak, hiszen a grafikus motorból ki lett sajtolva az utolsó csepp is, amit csak ki lehetett belőle hozni, így a vízfelszínek, a karosszériaelemek és a vizes aszfalt tükröződése mindent visz.Ami pedig az esős autózást illeti, olyan életű megjelenítést kapunk, amit eddig semmilyen játékban nem tapasztalhattunk és Xbox 360- on sem így néz ki.

 

Nem lehet panasz a fizikára sem, hiszen a járműveken érezni, hogy valóban van tömegük, nem gumicsónak módjára lebegnek az aszfalton, ütközéskor pedig a remek hangoknak köszönhetően mi magunk is úgy érezhetjük, hogy a deformálódó karosszériaelemek közül csak a tűzoltók tudnak majd kivágni. De ha már az autóknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a Forza Horizon 2 kínálata több, mint kétszáz négykerekűt jelent, köztük olyan nyalánkságokkal, mint a Ferrari első hibridje, vagyis a LaFerrari, de említést érdemel az áruszállítók királya, a Ford Transit SuperSportVan, mint ahogyan a veteránok rajongói is megtalálják számításukat és az extrém drága, valamint eszméletlenül erős szupersportautók is szerves részét képezik a felhozatalnak.

 

A Forza Horizon 2 nem szab határt a felfedezőkedvnek, így a nyitott világ térképén azonnal eljuthatunk bárhová, nem fogják utunkat állni látható, vagy láthatatlan lezárások, tehát azt mondhatjuk, hogy mindent elérhetünk, ami a képernyőn megjelenik.

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz