Forza Horizon 2 Xbox360

Forza Horizon 2 Xbox360

Megjelenés dátuma: 2014. október 3.
15 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 159 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

A fejlesztők az első résszel már bizonyították, hogy értik a dolgukat és tudnak olyan játékot fejleszteni, ami miatt képesek az emberek Xbox 360-at venni, most pedig valami nagyon hasonló akciót hajtottak végre a Forza Horizon 2 megjelenésével is. A folytatás ugyanis minden eddiginél jobbnak ígérkezik, és nem szab gátat a szabad barangolásnak, hiszen a térképet kedvünk szerint járhatjuk be a legtávolabbi sarkáig. Ráadásul immár nem a tengerentúlon taposhatjuk tűzfalig a gázpedált, hanem a francia és az olasz tájakon barangolhatunk, miközben a száguldozást körbelengi a fesztiváli hangulat, ami jellemző az egész autós dzsemborira.

 

Célunk nem más, mint a legjobbnak bizonyulni mindenki közül, vagyis a versenysorozat végére megszerezni a Horizon Challenge Champion címet, ami csillogó verdákat és dögös csajokat is jelent egyben. Képzeljük csak el, ahogy hanyagul beülünk az autóba, miközben a kordon mögött lévő tömeg csak arra vár, hogy beröffentsük a V8-as erőforrást, mely életre kelve megfontolt öblögetéssel veszi fel az alapjárati fordulatot. Két nagyobb gázadás, a fordulatszámmérő a piros felé lendül, odakint mindenki extázisba esik. Keményen markoljuk a kormányt, miközben ellenfeleink autóit méregetjük, ám hirtelen start, és az addig diszkréten gurgulázó motor hangja fültépő üvöltéssé változik, a gumik füstölve próbálják az aszfaltra erőltetni azt a több száz lóerőt, amit a hajtáson keresztül kapnak, miközben a jármű meglódul az eszüket vesztett tömegek ovációjától kísérve.

 

A Forza Motorsport 2 versenyhangulata az egyik legjobb, amit eddig játékban láthattunk, és ezt csak fokozzák a grafikai hatások, melyekkel igen ügyesen bántak a fejlesztők, így minden jármű az utolsó csavarig részletesen kidolgozott, de a környezetre sem lehet panasz. Garantáltan minden egyes percét élvezni fogjuk a száguldásnak, hiszen a grafikus motorból ki lett sajtolva az utolsó csepp is, amit csak ki lehetett belőle hozni, így a vízfelszínek, a karosszériaelemek és a vizes aszfalt tükröződése mindent visz. Nem lehet panasz a fizikára sem, hiszen a járműveken érezni, hogy valóban van tömegük, nem gumicsónak módjára lebegnek az aszfalton, ütközéskor pedig a remek hangoknak köszönhetően mi magunk is úgy érezhetjük, hogy a deformálódó karosszériaelemek közül csak a tűzoltók tudnak majd kivágni. De ha már az autóknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a Forza Horizon 2 kínálata több, mint kétszáz négykerekűt jelent, köztük olyan nyalánkságokkal, mint a Ferrari első hibridje, vagyis a LaFerrari, de említést érdemel az áruszállítók királya, a Ford Transit SuperSportVan, mint ahogyan a veteránok rajongói is megtalálják számításukat és az extrém drága, valamint eszméletlenül erős szupersportautók is szerves részét képezik a felhozatalnak.

 

A Forza Horizon 2 nem szab határt a felfedezőkedvnek, így a nyitott világ térképén azonnal eljuthatunk bárhová, nem fogják utunkat állni látható, vagy láthatatlan lezárások, tehát azt mondhatjuk, hogy mindent elérhetünk, ami a képernyőn megjelenik. Kétség nem férhet hozzá, hogy a Forza Horizon 2 a jelenleg konzolos játék, ami méltó folytatása az Xbox exkluzív sorozatnak.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz