Galaktika magazin 335. 2018.02.

Galaktika magazin 335. 2018.02.

Megjelenés dátuma: 2018. február 5.
1 490 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 14 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Termék leírás

A Galaktika magazin februári számát Stephen Dedman elbeszélésének befejező része nyitja, melyben végére járhatunk egy titokzatos kirándulásnak. Alekszej Kalugin stalker-történetében bebizonyosodik, a Zónában mindenki egyenlő: gazdag és szegény, híres és ismeretlen. Ian Whates a szokásos pocsék napok egyikét egy különleges meglepetéssel fűszerezi.

A magyar szerzők egy-egy jövőképet vizionálnak: Nemere István, az Elveszettek írója a bolygó utolsó fája köré építi történetét, Czövek Andrea egy férfiak nélküli világot képzel el, míg Kovács Attila figurái az elpusztult világban az emlékezéssel igyekeznek a kultúra utolsó nyomait életben tartani.

A havi retro Alekszandr Bogdanov novellája, „A halhatatlanság ünnepe”.

A képregény (Napbomba) Clark Darlton és Robert Artner elbeszélése alapján Kiss Ferenc és Jámbor Lajos munkája. A Kapcsolatfelvétel a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyről számol be. A Filmrovat a Troll című filmet értékeli. A tudományos főanyag egy rakéta útjának teljes folyamatát járja végig. Az Obszervatórium egy marokkói küldetés Mars-analóg vonatkozásait tárja fel. A lapban olvashatók még érdekes írások úszó naperőműről, jelenünk drónfutárairól, a Logitow-ról mint a LEGO új generációjáról, illetve a sereghernyók által okozott ökokatasztrófáról.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz