GameStar magazin 2018. július

GameStar magazin 2018. július

Megjelenés dátuma: 2018. július 20.
1 995 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 19 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Termék leírás

Címlapon az E3, teljes játékunk a Dungeons 2. Júliusban szokás szerint 116 oldalon jelentkezünk.

 

Noha pusztán a látogatók számát tekintve nem az E3 a legnagyobb videojátékos rendezvény, továbbra is megkerülhetetlen, hiszen a szakma túlnyomó része még mindig a Los Angeles-i Convetion Centerben mutatja meg újdonságait a sajtónak és a nagyközönségnek. Ez alkalommal kétfős különítményt (Kaci és Paca) delegáltunk az angyalok városába, hogy személyes tapasztalatokkal gazdagabban visszatérve számolhassanak be nektek élményeikről. Harminc oldalas összeállításunkban félszáz játékról olvashattok a Cyberpunk 2077-től a Fallout 76-on át a Total War: Three Kingdomsig.

 

A jelennél, illetve a közelmúltnál maradva pedig érdemes a harmincnál is több új játék, remaster, gyűjteményes kiadás, kiegészítő és DLC tesztjén átrágnotok magatokat, hogy egyebek mellett megtudjátok, letaszította-e trónjáról a Forza Horizon sorozatot a The Crew 2, visszaadta-e a vérszívók önbecsülését a Vampyr, nem fulladt-e még ki az évek óta változatlan formula a Lego The Incredibles érkeztével, képesek voltak-e átlépni saját árnyékukat az Unravel Two fejlesztői, és hogy valóban a futás jön, meg a sikítás a Jurassic World Evolutionnel.

 


 

Teljes játék: Dungeons 2
Igazán sajnálatos, hogy az EA hagyta csendesen kimúlni a valaha szebb napokat látott Dungeon Keeper franchise-t. Ezért aztán a Peter Molyneux klasszikusa előtt tisztelgő alkotásokra maradt a feladat, hogy továbbcipeljék a fáklyát, eljuttatva annak fényét a legsötétebb kazamata és a legjobban elrejtett barlangüreg mélyére is. A jobban sikerült klónok közül való Dungeons 2 a földalatti építkezés, kincshalmozás és a segítők kizsigerelése által jellemzett játékmenetet ügyesen házasítja össze az RTS-ek harcaival. Ezúttal ugyanis nem elégszünk meg annyival, hogy móresre tanítjuk a birodalmunkba hívatlanul beállító hősöket, hanem alkalmanként büntetőhadjáratokat vezetünk a felszínre.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

 

Extra ajándék I.: Total War: Arena invite-kód
Ha még nem próbáltátok a Wargaming és a Creative Assembly ingyenesen játszható alkotását, itt a legjobb alkalom. Az új accounttal rendelkező felhasználók egy teljes hétig tartó prémium tagság, valamint 500 arany birtokában vághatnak bele az ókor legeredményesebb hadvezéreit felvonultató taktikai játékba.

Extra ajándék II.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék IV.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna

Előzetes
E3 2018
Cyberpunk 2077
Days Gone
Dying Light 2
Fallout 76
Forza Horizon 4
Hitman 2
Soulcalibur VI
Total War: Three Kingdoms
Tom Clancy's The Division 2

Teszt
The Crew 2
Vampyr
Lego The Incredibles
Unravel Two
Jurassic World Evolution
Wreckfest
Bus Simulator 18
MXGP Pro
MotoGP 18
Mario Tennis Aces
Antigraviator
Unforeseen Incidents
Overload
The Awesome Adventures of Captain Spirit
New Gundam Breaker
Lust for Darkness
Haimrik
The Spectrum Retreat
Prey: Mooncrash
Far Cry 5: Hours of Darkness
Call of Duty: WWII - United Front
One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
NieR: Automata Become as Gods Edition
Sudden Strike 4 - European Battlefields Edition
Far Cry 3: Classic Edition
Street Fighter: 30th Anniversary Collection
Lumines Remastered
Time Carnage
Animal Force
Everspace - Encounters
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A leggyorsabb SSD-k
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - A legújabb őrület: Fortnite Battle Royale
Ha a Rovio meg tudta csinálni, akkor te is meg tudod
Mozdulj Gamer
Szabad(a)játék
Játékvilág: World of Darkness
Esport: Jön a Fortnite World Cup
Esport: Legendásat bukott a sanghaji Overwatch League-csapat
Visszapillantó

Másvilág
Film: Jurassic World: Bukott birodalom, Kszi, Simon
Sorozat: Marvel's Luke Cage 2. évad
Könyv: Arthur D. Howden Smith - Szürke Hajadon, Terry Pratchett és Stephen Baxter - A Hosszú Mars, Raul Renier - Krán, Nényei Pál - Az irodalom visszavág
Társasjáték: Clank! In! Space!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz