Gran Turismo Sport PS4

Gran Turismo Sport PS4

Megjelenés dátuma: 2017. október 17.
11 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 119 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A legendás versenyszimulátor végre PS4-en

Immár tizenkilenc év és több mint hetvenhatmillió eladott példány áll a Gran Turismo sorozat mögött, a Sony konzoljainak játékosai között igazi legendának számító sorozat pedig végre PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Így a Polyphony Digital csapata pedig a rájuk jellemző realizmust még magasabb szintre emelheti, legyen szó akár a látványvilágról, akár a vezetési élményről.

A Gran Turismo Sport PS4 pedig ezúttal is hozza a sorozatra jellemző széles helyszínválasztékot és vezethető autók garmadáját, így minden bizonnyal minden játékos összeállíthat több, neki tetsző versenyt is. Az első PS4-es epizód pedig rengeteg különböző játékmóddal vár mindenkit hangulattól függően, akár csak a játékbeli autók valamelyikét szeretnéd csodálni, beugranál egy kis baráti versenyzésre, vagy a legjobbakkal vívnál ezredmásodperceken múló küzdelmet.

Kedvenc valódi autóid és álmaid versenygépei

A Gran Turismo Sportban száznegyven autó közül választhatsz majd, amik között rengeteg utcai modellt is megtalálsz majd. Ezek a legapróbb részletek figyelembevételével váltak játékbeli modellekké, ami azt jelenti, hogy nem csak az autók külseje, hanem a beltér is megfelel a valóságnak, egészen az utolsó ülésvarrásig. A LaFerrari az új Mazda Roadster, vagy éppen a 2015-ös Ford Mustang mellett viszont a Polyphony csapata nagy autógyártókkal és más, a versenyzéshez kapcsolódó márkákkal közösen egészen új és egészen hihető fantáziaautókat is megalkotott. Így vezethetjük például a McLaren 605S, vagy éppen a Corvette Stingray C7 GT3-as kiegészítőkkel felszerelt változatát, vagy azt a futurisztikus versenyautót, amit a Toyota, a Bugatti, vagy éppen a Dodge mérnökeivel közösen dolgozott ki a stúdió.

Találd meg kedvenc játékmódod

A PS4-re érkező Gran Turismo rendkívül valószerű fizikai szimuláció segítségével modellezi az autók mozgását, ez viszont sok tévhittel ellentétben nem nehezíti meg különösebben még a kezdő sofőrök dolgát sem. Ebben az is segít, hogy az irányíthatóság rengeteg segítség ki-és bekapcsolásával finomhangolható a te egyedi tudásszintedhez, amit a rendkívül kiterjedt oktatómódnak hála korábban elképzelhetetlen magasságokba emelhetsz.

Itt az alapoktól kiindulva megtanulhatod a megfelelő kormánykezelést, gyakorolhatod a hosszabb versenyeken való koncentrációt, a végső kihívásokban pedig még a legforgalmasabb kanyarokban is megtanulhatsz helytállni. Ha pedig ez megvan, irány a Sport mód, ahol a te szitnedhez illő online ellenfelekkel versenyezhetsz a világ minden tájáról. A Gran Turismo Sportnak pedig kiemelt fontosságú része a valódi, versenyszerű motorsport, így a legjobbak akár egy, az FIA által is elismert kupában is részt vehetnek, aminek versenyeit könnyedén figyelemmel követheted a játékban.

Ha viszont az adrenalinpumpáló versengés után egy kicsit pihennél, megtervezheted egyedi festéseidet, vagy gyönyörű hátterek előtt fotózhatod kedvenc járgányaidat. Akármire is vágysz éppen, a GT Sportban találsz hozzá megfelelő játékmódot.

Jöhet a Gran Turismo Sport előrendelés?

Csatlakozz te is a világ egyik legelhivatottabb versenyjátékos közösségéhez! Rendeld meg ma a Gran Turismo Sportot és lépj a valódi autóversenyzők által járt útra már a megjelenés napján!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz