Grand Theft Auto V PC

Más platformokon:

Grand Theft Auto V PC

Megjelenés dátuma: 2015. április 14.
13 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 139 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

- A GTA V PC dobozos játék aktiválása a RockStar Games Social Club rendszerén keresztül történik, mely aktiváláshoz Rockstar Games Social Club fiók szükséges:
http://socialclub.rockstargames.com/

- A játékot a beaktiválást követően, netről lehet telepíteni! 

Üdv újra San Andreasban! A világ egyik legnépszerűbb videojáték-sorozata, a Grand Theft Auto ötödik része az előzőhöz hasonlóan újra egy korábban már megismert helyszínre visz minket vissza, ami rengeteget változott az évek során. Los Santos városa hatalmasra nőtt, a megye többi részén pedig falvak, hatalmas hegyek és egy katonai bázis terül el. A Grand Theft Auto V-ben egy helyett mindjárt három főszereplőt is kapunk, akik ráadásul szöges ellentétei egymásnak: Michael a visszavonult bűnöző, aki hálátlan családjával igyekszik megtalálni a boldogságot, Franklin a jószándékú fiatal srác, aki Los Santos rosszabb környékén nőtt fel, és Trevor, a vidéki tahó, aki se istent, se embert nem kímél, és mentálisan kimondottan instabil. Ők hárman igyekeznek összehozni a tökéletes bűntényt, de természetesen semmi nem megy könnyen, és eleinte kis lépéseket kell tenni, hogy a végén megszerezhessék a nagy zsákmányt. A játék a széria eddigi legteljesebb darabja, a készítők minden egyes részletre odafigyeltek, a játékosok pedig percenként találhatnak valami elképesztőt. Soha nem volt még ilyen jó bűnözőnek lenni.

A Grand Theft Auto V PC-s változata felújított textúrákat, vadonatúj tevékenységeket, új fegyvereket, járműveket, sűrűbb közlekedést, több vadállatot, fejlettebb törésmodellt és időjárási effektusokat kapott, új zenéket is hallhatunk a rádióban, valamint a Grand Theft Auto Online-ban egyszerre 30-an garázdálkodhatunk egy városban az eddigi 16 helyett. Az újgenerációs változatokban a sorozat történetében először belső nézetből is játszhatunk majd, testközelből átélve a bűnözőlét minden pillanatát. Természetsen a Grand Thet Auto IV-ben megismert videószerkesztő is visszatér.


Grand Theft Auto V többjátékos mód

A Grand Thet Auto V valójában két játék egyben: a csomag tartalmazza a Grand Theft Auto Online-t is, ami, bár szintén San Andreas ad neki otthont, különálló játéknak tekinthető. A játékosok saját karaktereket hozhatnak létre, saját házat és járműveket vásárolhatnak, és különböző melókat hajthatnak végre más játékosokkal karöltve. A klasszikus értelemben vett, de kimondottan több játékosra szabott küldetések mellett olyan tevékenységekben is részt vehetnek, mint a lövöldözős Deathmatch, a más csapatoktól rabolgatós Capture, a földi, vízi és légi versenyek, az ejtőernyőzés, a szkander, de akár elmehetnek közösen moziba vagy a sztriptízbárba is. A lehetőségek tárháza az ingyenes frissítésekkel minden hónapban bővül.

Aki Xbox 360-on vagy PlayStation 3-on készített már karaktert, az továbbviheti bármelyik felújított változatba, platformtól függetlenül, ami mellé egymillió játékbeli dollárt kapnak, fele-fele arányban elosztva az egy- és többjátékos módok között.


Grand Theft Auto V minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)

Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Memória: 4GB

VGA: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Hangkártya: 100% DirectX 10 compatible

Merevlemez: 65GB

DVD Drive

Grand Theft Auto V ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Memória: 8GB

Videokártya: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

Hangkártya: 100% DirectX 10 compatible

Merevlemez: 65GB

DVD Drive


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz