Gundam Versus PS4

Gundam Versus PS4

Megjelenés dátuma: 2017. szeptember 29.
17 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 179 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Hozd el a küzdelmeket otthonodba!

A világhírű óriás robot sorozat első alkalommal jelenik meg otthoni konzolokra. A széria történetének számos Mobile Suit páncélzatával és teljesen új, exkluzív konzolos funkciókkal a rajongók végre új szintre emelhetik a 2-2 elleni harcokat a GUNDAM VERSUS-ban!

 

Pörgős 2-2 elleni küzdelmek

Manőverezz riválisaid felé és morzsold fémhulladékká a GUNDAM VERSUS sorozat ikonikus és izgalmas 2-2 elleni harcaiban! Vess be mindent a lőfegyverektől kezdve a villámgyors közelharci csapásokig az otthoni konzolos verzió számos egyedi Offline és Online játékmódjában! Az új gyors mozdulatok tovább bővítik lehetőségeidet, melyekkel könnyebben térhetsz ki vagy lepheted meg ellenfeled támadásod visszavonásával. Hívj egy Strike támogató karaktert az oldalara, hogy segítségedre legyen a harc hevében!

 

Hívd ki a legjobbakat

Készülj fel, hogy összecsapj a bolygó legjobb játékosaival a globális szervereken internetes harcterein!

 

Hihetetlen erő

A PlayStation 4 és az Unreal Engine képességeinek köszönhetően a GUNDAM VERSUS teljesen új környezeti pusztításokat, tájdeformációt és dinamikus fényeffektusokat tartalmaz.

 

Szerelkezz fel a győzelemre

Válassz két különböző Awakening System, a Blaze Gear és a Lightning Gear közül, melyek felerősítik közelharci támadásaid, feljavítják célzásod és sok mást!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz