DESTINY PS4 (HASZNÁLT)

Más platformokon:

DESTINY PS4 (HASZNÁLT)

2 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 29 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Destinyt ugyanaz a fejlesztőstúdió készítette, amelyik korábban a Halo sorozattal letette a konzolos FPS-ek alapjait. Az Activision kimeríthetetlen forrásainak köszönhetően a Bungie hét évig dolgozhatott a Destinyn, megalkotva az első olyan szerepjátékos és MMO-s elemekkel kiegészített lövöldét, ami csak múlt- és jelenlegi generációs konzolokra jelent meg. A Destiny egy “osztott világú lövölde”, amiben egy misztikummal teli poszt-apokaliptikus világban, az emberiség utolsó városának Őrzőiként (Guardian) küzdünk fajunk fennmaradásáért. Az ellenség ellen folytatott harc közben fokozatossan tárjuk fel a legapróbb részletekig megalkotott univerzum titkait és derítünk fényt a múltunkra. Minden Guardian kap egy kis repülő robotot, aki a társa lesz az utazásai során és akinek nem kisebb ember kölcsönzi a hangját, mint a Trónok Harca sorozatból ismert Peter Dinklage (Tyrion Lannister).

 

A Destiny történetét követve a Földet, a Holdat, a Marsot és a Vénuszt is bejárhatjuk, ahol egyedül és kooperatív módban is teljesíthető küldetéseken keresztül jutunk el a végkifejletig. Ez persze csak a grandiózus sztori eleje, a Bungie még hosszú éveken át támogatja majd a játékot folyamatos frissítésekkel, amik mindegyike hozzátesz majd egy kicsit a történethez. A Destiny viszont nemcsak elindít minket a legendává válás útján, a játék világa rengeteg lehetőséget tartogat a játékosok számára. A karakterünk létrehozásánál három faj és három kaszt közül választhatunk, de míg az előbbi pusztán csak kozmetikai szereppel bír, addig a Hunter, a Titan és a Warlock közötti döntés fontos játékmenetbeli változásokat eredményez.

 

A karakterünk a teljesített küldetések, legyőzött ellenségek és összegyűjtött tárgyak után kapott tapasztalati pontokkal képes szintet lépni, de a fejlődése során rengeteg új ruhával, páncéllal, fegyverrel és felszereléssel válhat erősebbe, amellett, hogy a speciális képességeit is fejlesztheti. A történeti szál küldetései mellett a Destinyben Strike-ok is vannak, amiket három játékosból álló fireteamekkel tudunk teljesíteni, de az MMO-s vonalat erősítendő akár hatfős raideken is részt vehetünk. Ezeknél három vagy még annál is több nehéz főellenségen kell átküzdenünk magunkat, viszont az érte kapott jutalomért tovább fejleszthetjük karakterünket.

 

A Destinyt egyedül, kooperatív módban és kompetitív módban is tudjuk játszani. Az egymás elleni harc a Crucible nevű játékmódban lehetséges, ahol több különböző játékmódban harcolhatunk más Guardianek ellen. Ezek között vannak tradicionális csapatos és egyéni deathmatch-ek és összetettebb, küldetésközpontúbb játékmódok is, amikért ugyanúgy tapasztalati pontot kapunk, mint a többi játékmódban elért sikerekért.

 

A Destinyben már most több száz órányi tartalom kapott helyet és az MMO-s játékelemeknek köszönhetően mindig vannak új kihívások, amiknek a teljesítésével tovább fejlődhetünk, egyre jobb felszerelésre és fegyverekre szert téve. A karakterünk testreszabásánál is rengeteg különféle variáció létezik, a ritkaságuk alapján rendszerezett tárgyakat külön-külön fejleszthetjük, de a ruházatunkat is átszínezhetjük, új hajókat és siklókat vásárolhatunk a Towerben elszórt árusoktól, de akár csak mászkálhatunk és ismerkedhetünk is a Destiny közösségi területén.

 

A Destiny kampányköldetései és Patrol missziói minden platformon online előfizetés nélkül

játszhatóak, viszont a Strike küldetésekhez, illetve a Raidekhez PlayStation 4-en PlayStation Plus előfizetéssel érhetőek csak el.

PlayStation 3-on ez a tartalom is ingyenes!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz