Halo The Master Chief Collection Xbox One (használt)

Halo The Master Chief Collection Xbox One (használt)

Megjelenés dátuma: 2014. november 11.
4 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 49 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Az emberiség és a különböző idegen civilizációk vallási alapon szervezett szövetsége, vagyis a Covenant között dúló évtizedes háborút dolgozza fel a Halo-sorozat. Ennek legfontosabb fejezete, a fordulópont, amikor esély nyílt nem csupán az életben maradásra, hanem a konfliktus lezárására egy különlegesen képzett, genetikai és kibernetikai úton felerősített katona, a John 117 kódnévre hallgató Spartan, azaz Master Chief színre lépésével kezdődik. Az ő főszereplésével készült négy játékot hozza el Xbox One konzolra egybecsomagolva a Halo: The Master Chief Collection. A Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 2 Anniversary, a Halo 3 és a Halo 4 is 1080p felbontás és 60 fps mellett fut, s habár az epizódok mindegyikéhez hozzányúltak a fejlesztők, igazán látványos előrelépést az első és a második rész mutat. Míg a Halo 3-ban és a Halo 4-ben csak kisebb változásokat, például jobb fény-, árnyékkezelést vehetünk észre, addig a korai epizódok teljes felújításon estek át. Mivel párhuzamosan futnak két grafikus motoron, ezért játék közben bármikor modern külsővel ruházhatjuk fel őket egyetlen gombnyomással, vagy visszaválthatunk a régi kinézetre pusztán a nosztalgia kedvéért. A fejlesztést felügyelő 343 Industries feltett szándéka volt, hogy megőrizze az eredeti játékélményt mindegyik epizód esetében, ezért az évek során ismertté vált bugok szépen a helyükön maradtak. Az egyes részek többjátékos módjai is ugyanúgy funkcionálnak mint régen, bár azért néhány kultikus térképet újrakevert (új és szebb grafika, némileg módosított dizájn) formában is birtokba vehetünk.

 

Az egyedül, illetve kooperatív módban is abszolválható kampányok 45 küldetését akár külön- külön is végigjátszhatjuk, vagy ha úgy tetszik, egyetlen összefüggő történetként. De nem csak ennek szorítottak helyet a korongon, hanem minden eddig megjelent multiplayer és Spartan Ops térképnek is, melyek együttes száma meghaladja a százat. Vadonatúj achievementeket kapunk 4000 GS értékben, tehát ha annak idején kimaxoltuk volna a pakk egyes darabjait, most újabb kihívásokat teljesíthetünk. Fontos megjegyezni, hogy a számos apró újítás, fejlesztés és bővítés a legcsekélyebb mértékben sem változtatta meg az eredeti játékmenetet, ahogy a történethez sem nyúltak a fejlesztők. Mindössze a Halo 2 tízéves motorjával készült, mai szemmel nézve sutácska átvezetőket cserélték le szemkápráztató CGI videókra.

 

A csomag részét képezi még egy meghívó a Halo 5: Guardians többjátékos bétájába, amely december 27-én veszi kezdetét és majd' egy hónapon keresztül, január 22-ig tart. Kipróbálásához mindenképpen szükségünk lesz egy Xbox LIVE Gold előfizetésre, ugyanakkor ennél keresve sem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy megnézzük, mi vár ránk a Halo 5 multijában, amellyel reményeink szerint több száz órát tölthetünk majd el a legteljesebb elégedettségben.

 

Nem szabad megfeledkeznünk a Halo: Nightfall című élőszereplős minisorozatról sem, amit szintén megtalálunk majd a Halo: The Master Chief Collection Blu-ray lemezén. A Nightfall kronológiailag a Halo 4 és a Halo 5: Guardians között helyezkedik el, és nem csupán összekötő kapocsként szolgál a két rész között, hanem bemutat egy, a későbbiek folyamán fontos szereppel bíró karaktert Jameson Locke, a tengerészeti titkosszolgálat tisztjéből lett fejvadász személyében. Locke – akit a The Good Wife és a The Following színésze, Mike Colter alakít – és csapata terroristák után nyomoz a távoli Sedra kolónián, ahol egy ősi ereklye felbukkanása okoz galibát. Locke ügynökkel mindenképpen találkozunk még a Halo 5: Guardians-ben.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz