Tudnivalók a használt játékok beszámításáról

Az 576 üzleteiben lehetőséged nyílik spórolni játékaid és konzoljaid árán, ugyanis beszámíttathatod megunt darabjaid, amelyek árát levásárolhatod, vagy ha megtakarítanál egy keveset, böngészhetsz a mások által behozott, az újaknál olcsóbb használt termékek között. A PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita, Wii U és 3DS platformok esetén mind szoftvert, mint konzolt módunkban áll beszámítani.

A munkatársaink el kell, hogy utasítsák a termékek bevételét, ha azokból megtelt a készletünk, vagy nincsenek elég jó állapotban. Ez utóbbit természetesen minden használt játék bevételekor alaposan ellenőrizzük, ami némi időbe telik. A különböző használt termékek bevételi árát egy központi árlista alapján a boltban állapítjuk meg, egyrészt mert ezek akár naponta is változhatnak, másrészt pedig változhatnak, a játék állapotától függően.

A beszámítással kapcsolatos vételi jegyhez szükséged lesz diák- vagy személyi igazolványra és lakcímkártyára. Használt játékok esetében az interneten beváltható kódok működését nem tudjuk garantálni. A helyben nem kivizsgálható hibákat 15 napon belül a központi irodánkban ellenőrizzük, nyugta vagy számla ellenében. Az esetlegesen felmerülő szállítási költségek minden esetben a vásárlót terhelik. Minden részletre kiterjedő tájékoztatóinkért ide kattints, a használt konzolok beszámításáról szóló infókért pedig ide.