Beszámítjuk használt konzoljaid és játékaid, az ország bármely 576 Kbyte szaküzletben!

  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo Switch

 

Hibás konzolokat viszont nem áll módunkban átvenni, a beszámítás folyamata pedig 20-30 percet igénybe vehet. További információk a használt konzolok beszámításáról itt.

Válaszd ki újgenerációs konzolod!

 

 

Keresd meg a hozzád legközelebb lévő boltunkat!

 

 

Már egész Magyarországon, minden üzletünkben elérhető a használt konzol beszámítás!

Az 576 üzleteiben lehetőséged nyílik spórolni játékaid és konzoljaid árán, ugyanis beszámíttathatod megunt darabjaid, amelyek árát levásárolhatod, vagy ha megtakarítanál egy keveset, böngészhetsz a mások által behozott, az újaknál olcsóbb használt termékek között. A PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch és 3DS konzolokat áll módunkban beszámítani. A munkatársaink el kell, hogy utasítsák a konzol bevételét, ha az adott modellből megtelt a készletünk, vagy nincsen elég jó állapotban, amibe beletartozik a nem gyári szoftver, a nem európai (PAL) rendszerű és a chippelt vagy flashelt konzol is. Ez utóbbiakat és a konzol működését természetesen minden használt konzol bevételekor alaposan ellenőrizzük, ami némi időbe telik.

A különböző használt termékek bevételi árát egy központi árlista alapján a boltban állapítjuk meg, egyrészt mert ezek akár naponta is változhatnak, másrészt pedig változhatnak, a konzol állapotától függően. A beszámítással kapcsolatos vételi jegyhez szükséged lesz diák- vagy személyi igazolványra és lakcímkártyára, ezen kívül pedig egy nyilatkozatot is alá kell írnod.
A tőlünk vásárolt használt konzolokra három hónap garanciát vállalunk, de vannak olyan nem garanciális hibák, amelyek esetében a garanciát nem érvényesítjük. Ilyenek például a látható fizikai sérülések (égés, törés, repedés), a szoftver- és BIOS frissítések, szakszerűtlen tárolás vagy használat (például túlhajtás) miatt keletkezett hibák. A helyben nem kivizsgálható hibákat 15 napon belül a központi irodánkban ellenőrizzük, nyugta vagy számla ellenében. Az esetlegesen felmerülő szállítási költségek minden esetben a vásárlót terhelik. Minden részletre kiterjedő tájékoztatóinkért kattints ide, a használt játékokról szóló infókért pedig ide.