Bezár

A kosár jelenleg üres!

Használt termékekre vonatkozó információk

Használt hardverek beszámítása, használt hardverek vásárlása és jótállási feltételek

 1. Az alábbi hardverek beszámítása lehetséges:
  Xbox One S, Playstation 4 Slim, Playstation 4 Pro, Xbox One X, Switch.
 2. A beszámítási ár napi ár, mely kizárólag a beszámítás napján érvényes. Az árváltoztatás jogát folyamatosan fenntartjuk! 
  A beszámításkor alkalmazott árat nem áll módunkban készpénzben kifizetni, azt minden esetben a beszámításkor üzletünkben le kell vásárolni!
 3. Társaságunknak jogában áll a beszámításra felajánlott terméket annak állapota miatt visszautasítani!
  Beszámításra csak európai (PAL) rendszerű hardvereket áll módunkban átvenni, továbbá társaságunknak jogában áll a beszámítást visszautasítani amennyiben a hardver nem hivatalos módosításon (ún. „chippelés”) esett át.
 4. Társaságunknak jogában áll a beszámításra felajánlott terméket visszautasítani amennyiben azon nem a gyári szoftver/operációs rendszer fut.
 5. Társaságunknak jogában áll a beszámításra felajánlott terméket az adott termékből maximálisan tartható készletszint elérése miatt visszautasítani!
 6. A beszámításra felajánlott hardvernek a kötelező alaptartozékokkal kell rendelkeznie: alapgép, hozzátartozó hálózati- és videó kábellel ill. legalább egy vezérlővel (kontrollerel – ehhez esetlegesen töltő kábel amennyiben gyárilag azt tartalmazta a gépcsomag). Ezeknek hiányában a termék beszámítását társaságunk visszautasíthatja.
 7. A beszámítást és vásárlást minden esetben egy termék teszt előz meg, mely akár hosszabb ideig is eltarthat!
 8. A beszámítási árlistában szereplő, illetve a használt termékeken feltüntetett árak bruttó árak, melynek ÁFA tartalma 0%.
 9. A gépen lévő adatokat (mentések, letöltések stb.) a beszámítást követően társaságunknak nem áll módjában lementeni, ill. a későbbiekben a korábbi tulajdonos részére rendelkezésre bocsátani.
 10. A szigorú számadású nyilvántartás alá eső vételijegy kiállításához szükséges az eladó személyi igazolványa (vagy diákigazolványa) és lakcímkártyája. Ezek bemutatása nélkül a beszámítást nem áll módunkban elvégezni.
 11. Garanciális feltételek
  Társaságunk minden használt hardverünkre 3 hónap teljes körű garanciát vállal, melyet üzleteinkben lehet érvényesíteni.
  Garanciavesztés
  - A terméken égés, törés, repedés vagy egyéb látható fizikai sérülés
  - Nem rendeltetésszerű használat. Ennek minősül a termék gyári alapbeállításait meghaladó teljesítményen történő használat (más néven túlhajtás}, illetve a termék gyártója által megadott paramétereken túli mechanikai és/vagy elektromos terhelés, illetve nem a célnak való felhasználás.
  Nem garanciális hibák
  - A vásárló hardver/szoftver környezetében nem működő, egyébként hibátlan termék
  - Meghajtó program szoftver és B|OS frissítés.
  - Poros, nedves környezetben való használat, szakszerűtlen kezelés, tárolás
  - Használt termékek vásárlása esetén nem garantáljuk a programokhoz kapcsolódó, internetes kódok működését, plusz tartalmak és támogatások elérését.
  Garanciális hibák kivizsgálása számla vagy nyugta ellenében, amennyiben az helyben nem lehetséges, jegyzőkönyv felvételét követően, lehetőség szerint 15 napon belül történik központi irodánkban!

A meghibásodott termék vissza- és elszállítási költsége minden esetben a vásárlót terheli.

 

Ezen tájékoztatónk 2019.09.26-tól visszavonásig érvényes. Az abban foglaltaktól eltérni csak írásban kötött egyéb feltételeket tartalmazó megállapodás esetén áll módunkban.