Hellblade: Senua's Sacrifice XBOX ONE

Hellblade: Senua's Sacrifice XBOX ONE

Megjelenés dátuma: 2018. december 4.
7 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 79 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West és a DmC: Devil May Cry fejlesztőitől érkezik egy harcos brutális utazása a mítoszok és az őrület birodalmában.

 

 

A viking korban játszódó történet főszereplője egy megtört kelta harcos, aki egy kísérteties kalandra indul a viking pokol mélyére, hogy megküzdjön elhunyt szerelme lelkéért.

 

 

Az idegsebészekkel és a mentális betegségek szakértőivel közösen készült produkció, a Hellblade: Senua’s Sacrifice minden játékost behúz Senua elméjének mélyére.

 

 

Egy lenyűgöző, díjnyertes élmény.

 

 

Kizárólag Xbox One® rendszerhez használható. A játék lemeze és akár 16 GB tárhely szükséges (ez az érték változhat). További tárhely, hardver, szélessávú internetkapcsolat (szolgáltatói díj lehetséges), Microsoft® Fiók és Xbox Live® szükséges lehet a beállításhoz, bizonyos frissítésekhez és funkciókhoz, beleértve a játékmeneti beállítások visszavonását és információit (xbox.com/xboxone/gettingstarted and xbox.com/live). A funkciók, online szolgáltatások és rendszerkövetelmények országonként változhatnak, és idővel megszűnhetnek. A Microsoft Szolgáltatási Szerződés elfogadása szükséges, lásd microsoft.com/msa. 4K Ultra HD kizárólag Xbox One X konzolokon érhető el. A HDR funkció Xbox One S és X konzolokon, a funkciót támogató tévékészülékekkel használható. Az Xbox One X Enhanced funkciókhoz frissítés lehet szükséges. További játékinformáció: xbox.com/xonexenhanced.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz