Hitman 2 Gold Edition XBOX ONE

Más platformokon:

Hitman 2 Gold Edition XBOX ONE

Megjelenés dátuma: 2018. november 13.
34 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
 • Előrendelhető

Ezért a termékért 349 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN™ keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

 

Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

 

Jellemzők

 

Az egész világ a fegyvered

Kizárólag a HITMAN™ keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet – lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.

 

Az eddigi legjobb HITMAN™ élmény

A HITMAN™ tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt – a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMAN 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.

 

A bérgyilkosok világa

A HITMAN nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.  

 

Több mód a játékra

A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.

 

HITMAN™ 2 © 2018 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logo, HITMAN 2, HITMAN 2 logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to IO Interactive A/S. Distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. “  ”, “PlayStation” and “” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

 

WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc.

(s18)

 

 

A Gold Edition tartalma:

 

 • Hitman 2 alapjáték
 • 4 napos korai hozzáférés*
  • Játssz november 9-től!
 • Executive csomag (digitális)Fémdoboz (fizikai)
  • Olasz bőr aktatáska
  • ICA 19 Blackballer pisztoly
 • Expansion Pass
  • Kiegészítő 1&2

 

 

 

*A korai hozzáférés nem érhető el minden régióban

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz