Hitman 2 XBOX ONE

Más platformokon:

Hitman 2 XBOX ONE

Megjelenés dátuma: 2018. november 13.
18 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 189 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN™ keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

 

Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

 

Jellemzők

 

Az egész világ a fegyvered

Kizárólag a HITMAN™ keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet – lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.

 

Az eddigi legjobb HITMAN™ élmény

A HITMAN™ tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt – a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMAN 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.

 

A bérgyilkosok világa

A HITMAN nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.  

 

Több mód a játékra

A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.

 

HITMAN™ 2 © 2018 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logo, HITMAN 2, HITMAN 2 logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to IO Interactive A/S. Distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. “  ”, “PlayStation” and “” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

 

WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc.

(s18)

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz