Hitman The Complete First Season PS4 (Használt)

Más platformokon:

Hitman The Complete First Season PS4 (Használt)

Megjelenés dátuma: 2017. január 31.
8 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Irányítsd a 47-es Ügynököt, és végezz komoly hatalommal rendelkező célpontokkal szerte a világban ebben az intenzív kémthrillerben!

A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása több mint 100 órányi játékidővel vár, az első szezon összes epizódját egyetlen csomagba rakva – Franciaország, Olaszország, Marokkó, Thaiföld, az Egyesült Államok és Japán is arra vár, hogy felfedezd!

A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása az alábbi extra tatalmakkal érkezik:

·         3 bónusz küldetést tartalmazó missziócsomag (The Icon, A House Built on Sand, Landslide)

·         A játék teljes zenei anyaga

·         Egy „Így készült”werkfilm, amely megmutatja, hogy a 2015-ös E3-as bemutatót követően miként is jutott el a megjelenésig a játék

·         A HITMAN Requiem Blood Money Pack, amely a Blood Money epizód legendás fehér öltönyét, fehér gumikacsáját, és a krómozott ICA-pisztolyt is tartalmazza

A Hitman: The Complete First Season minden helyszínt, kihívást, a fejlesztőcsapat által készített Escalation Contracts missziót és a közösség által alkotott Contracts-küldetéseket is tartalmazza. Ezen felül a január 31-e után aktiválódó Elusive Target eseményekhez is hozzáférést biztosít.

A játék PlayStation 4-es változata 6 további, PlayStation 4-exkluzív misszióhoz, a The Sarajevo Six-hez is hozzáférést biztosít.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz