Megjelenés: 2014.11.04.

Call of Duty: Advanced Warfare

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Call of Duty: Advanced Warfare képek

Még több részlet

A Call of Duty: Advanced Warfare története 2054 játszódik és a Sledgehammer igyekszik egy nagyon hihető és emiatt meglehetősen ijesztő jövőképet elénk tárni. A világ átalakult és az igazi hatalmat azok birtokolják, akik kézben tartják azokat a privát hadseregeket, amiket még a világ legnagyobb országai is felbérelnek, hiszen az exoskeletonnal és egyéb futurisztikus felszereléssel ellátott katonákkal senki sem tudja felvenni a versenyt. Minden szál a legnagyobb ilyen PMC (katonai magánvállalat), az Atlas Corporation vezetőjének, Jonathan Irons-nak a kezében fut össze, akit a játékban Kevin Spacey kelt életre. A játékosok az Atlas egyik katonáját alakítják, akit maga William Irons szervezett be az apja hadseregébe.

A Call of Duty: Advanced Warfare-ben rengeteg új játékmechanizmus kapott helyet, köszönhetően annak a felszerelésnek, ami szinte emberfeletti erővel ruházza fel a játékost. Az exoskeleton lényegében egy mesterséges külső váz, amitől gyorsabbak, erősebbek és lényegesen mozgékonyabbak a karakterek és ez a változtatás nemcsak a kampányban, hanem a többjátékos módban is rengeteg újítást hoz magával.

Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos mód

A Call of Duty-kat fejlesztő stúdiók mindig igyekeznek a kampányban egy összetett és érdekes történetet elmesélni, de a legtöbb játékos továbbra is a sorozat védjegyének számító pörgős és izgalmas online csatákért szereti a franchise-t. A Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módja elhozza azt a változást a széria életébe, amire sokan vártak. A tradicionális játékmenetet a fejlesztők ötvözték jövő háborújának - egyébként prototípus szinten ma is létező - eszközeivel, hogy egy teljesen új élményt rakhassanak le a játékosok elé. A Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer legmeghatározóbb eleme az úgynevezett exoskeleton, ami miatt az online csatatereken nem sima fegyveresek, hanem igazi szuperkatonák ellen harcolhatnak a játékosok. A mesterséges váznak köszönhetően nemcsak gyorsabbak, erősebbek és magasabbra ugranak, mint egy átlagos katona, de képesen pajzsként használni az exoskeletont és a segítségével akár lebeghetnek is a levegőben vagy egy rövid időre láthatatlanná válhatnak. A Sledgehammer Games képzelete ráérősen kalandozott a jövőben és olyan játékmechnizmusokat hoztak létre, amire még nem volt példa a Call of Duty történetében.
Az agilisabb katonákhoz alaklmazkodott a pályadizájn is, az Advanced Warfare-ben a pályák vertikálisan és építkezni, ami egy újabb taktikai mélységet ad a játékmenetnek. A jövő háborújáról lévén szó az exoskeleton mellett még megjelennek az energiafegyverek, amiket ugyan nem kell újratölteni, de könnyen túlmelegednek, illetve különböző futurisztikus gránátok is rendelkezésre állnak a harcokban. A Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módjában nagy hangsúlyt fektettek a karakterek testreszabhatóságára, ezért rengeteg különféle kinézet közül választhanak a játékosok, illetve a Black Ops II Pick 10 rendszerének mintájára létrehozott Pick 13 abban is szabad kezet ad, hogy milyen eszközökkel szereljük fel a szuperkatonánkat.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Edition

Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass
Atlas George többjátékos pálya
Két speciális fegyver ( BAL-27AE gépfegyver és The Atlas .45 AE pisztoly)
Atlas exoskeleton
Atlas sisak
Atlas játékos kártya
Öt bónusz Supply Drop
Exoskeleton fejlesztés a kampányban
Welcome to Atlas - katonai kézikönyv
Fém tok
A Call of Duty: Advanced Warfare hivatalos zenealbumja

 

Call of Duty: Advanced Warfare gépigény:

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
HDD: 40GB HD
Sound: DirectX kompatibilis
DirectX: 11
Internet: Multiplayerhez
CPU: Intel Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ vagy jobb (Ajánlott: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz)
RAM: 6 GB RAM (Ajánlott: 8 GB RAM)
Video: NVIDIA GeForce™ GTX GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 vagy jobb (Ajánlott: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB)