Megjelenés: 2016.08.23.

Deus Ex: Mankind Divided

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Deus Ex: Mankind Divided képek

Még több részlet

Deus Ex: Mankind Divided előrendelői ajándékok:

- Covert Agent csomag

- Soundtrack minta

- Extra missziók

- Digitális könyvek

- A2-es poszter

 

További ráadás két oldalas A2-es posztert adunk előrendelőinknek!

 

Egy minden ediginél bonyolultabb küldetés vár

A Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4 és Xbox One változataiban két évvel a Human Revolution történései után vesszük fel a disztópikus jövő eseményeinek fonalát. Adam Jensen már tapasztalt ügynökként találja magát ismét az augmentációkon átesettek és az emberiség tisztaságát hirdetők konfliktusának frontvonalában.

Bár Jensen hivatalosan az Interpol új terrorellenes osztagának tagjaként indul a támadások által súlytott Prágába, végső célja nem csupán a terroristák megtalálása, hanem az eseményeket irányító Illuminátusok lebuktatása és hatalmuk megdöntése is. A döntés pedig a játékos kezében van azt illetően, hogy eközben az augmentáltak jogaiért küzdő A.R.C., vagy a törvényt képviselő Task Force 29 oldalán kamatoztatja különleges képességeit.

Új eszközök, még több hatalom

A Deus Ex: Mankind Divided PS4, Xbox One és PC verzióiban rengeteg fejlesztési variáció áll majd a játékosok rendelkezésére, hogy Adam eszköztárát leginkább a saját játékstílusukhoz igazítsák. Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy az egyes küldetések közben is átkonfigurálhatod, milyen kiegészítők kapjanak helyet a különböző fegyvereken, hanem Adam augmentációit és protéziseit is külnbözőképpen fejleszthetjük a játék során.

Jensen ügynök legnehezebb döntése

Ennek azért is kiemelkedő szerepe lesz, mert a játék minden egyes küldetését végigjátszhatod radikálisan különböző módokon: ha egész végig karaktered harci képességeit helyezted előtérbe, választhatod azt a könyörtelen megoldást is, hogy mindenkit kiiktatsz, aki az utadba áll, de ha szeretnéd, akár a játék történetének végéig is eljuthatsz egyetlen élet kioltása nélkül is. Mindkét stílust különböző karakterfejlesztések támogatnak, amik a harc sűrűjében, a lopakodás legfeszültebb pillanataiban, vagy éppen az utadban álló számítógépek és más rendszerek meghackelésében lesznek majd segítségedre.

Akár a legapróbb részletekig ismered a sorozat korábbi részeit, akár most irányítod először Adam Jensent, egy elképesztően izgalmas kaland vár rád! Mérlegeld az elnyomott augmentáltak jogaiért a végsőkig kiálló A.R.C. és a törvény betartását és a civilek biztonságát mindennél fontosabbnak tartó Task Force 29 érveit és válassz oldalt! De ha a stáblista közben rájösz, hogy egy másfajta élményre vágysz, a játékbeli választásaidat megváltoztatva egy egészen új történetet élhetsz át.

Deus Ex: Mankind Divided gépigény

Deus Ex: Mankind Divided minimum gépigény (720p, minimum, 30 FPS)

 

Operációs rendszer: Windows 7.1SP1 vagy újabb (64-bites operációs rendszer szükséges)
Processzor: Intel Core i3-2100, vagy AMD-s megfelelője
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon HD 7870 (2GB), vagy NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)
Szabad tárhely: 45 GB

Deus Ex: Mankind Divided ajánlott gépigény (1080p, high, 60 fps)

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-3770K, vagy AMD FX 8350 Wraith
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon RX 480, vagy NVIDIA GeForce GTX 970
Szabad tárhely: 55 GB (DLC-kkel együtt)

Jöhet a Deus Ex: Mankind Divided vásárlás?

Ugorj fejest Te is az egyik legizgalmasabb Sci-Fi szerepjátéksorozat következő részébe! Rendeld meg már ma és kezdd el a világméretű összeesküvés felderítését!

Kapcsolódó termékek